96

ДЕДО СИМО

преди 9 години

Днес, за съжаление има един,единственполитик и все още депутат, с познания и морал, с чест и съвест- Това е Велизар Енчев. И само една партия, която е способна да поведе народа.Енчев и АТАКА с Волен Сидеров могат да смачкат главата на мафията!

95

Станински

преди 9 години

Най-интересното в случая Радан Кънев е, че плиткоумието, невежеството и наглият кариеризъм удрят право в лицето, а има хора, които членуват в т.н. му "партия ДСБ"и хора, пищещи в разни издания и интернет, които високо оценяват качествата му като политик!?Да приемем, че членовете на измислената му партия имат някакъв интерес, осигуряващ дребен или едър келепирец, но пишещите хвалби за него, в разни печатни и виртуални медии, оставят съмнения за груба, пошла меркантилност и пълна липса на морал!

94

хахахахаха

преди 9 години

аман от кукли на конци!това го гледахме в детската градина,и то едно време,агент БУДА и последователите-БУДАЛИ...а българчето....то изчезва от лицето на земята-разделяй и владей!дебилни циркаджии

93

БГ

преди 9 години

Юрушистите много ги е яд, че спонсорите им от ДПС не са във властта!Делесарски ***, щом корпорация ДПС не е на власт има надежда за България!Вие отново сте в един отбор с ДПС!!!Жалки *** на сокола!Да живее България!

92

професорът

преди 9 години

За здравето на четворната коалиция пийте двойна ракия!!!

91

баи Ганю

преди 9 години

Да бе смекчихте кризата с Борисов.Вие маи българският народ за големи баламурници го имате.Смекчихти я с 8 милиярда заем нали.Че то и аз баи ви мучу така щях да я смекча.Я по точно да го кажем,че българският народ следваштите 20,25 години ще я смекчава от джобаси бе апаши.

90

Анонимен

преди 9 години

Радане ще дам един пример кой гласува за Герб и Борисов. Снахата на Григор Стоичков певицата Й. Христова която не спира да хвали " демократа " Фидел Кастро си призна , че гласува за Б.Б.Или излизате от тази комунистическа коалиция или на следващите избори няма да ви има.

89

Yakov

преди 9 години

"Кънев обяви ДПС за заобиколим и дори заобиколен фактор". Ама този е голям наивник.Публична тайна е, че 40-50 % от икономиката се управлява от ДПС. Също с толкова се управлява и автобусния транспорт - ставащото в БДЖ. Между 25-30% от БВП се формира от обръчите от фирми. Ами............, който иска да заобиколи ДПС го чака....... ОСТАВКА!

88

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Ей от тия нея отърване.!Затова щом изпием виното и изядем прасето на барикадите.Срок края на м. февруари.После един ритник и да си одат.

87

Чапаев,

преди 9 години

Реформаторски блок,Патриотичен фронт,АБВ,БДЦ - СМОКИНОВИЯ ЛИСТ НА ГЕРБ+ДПС=БОСТАН

86

Хризантема

преди 9 години

До 99. Ха-ха-ха, глас в пустиня.

85

саламандърр

преди 9 години

До БотевТова е толкоз просто и логично само не знам какво още чакаме.Не подозираш колко си прав!!! Да действаме!!!

84

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да се въртиш - задникът ти си остава все отзад!

83

ФЕЛИКС

преди 9 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА---***

82

Анонимен

преди 9 години

има един проблем - Дело Възродителен Процес с давност 25 години и продължаваме да чакаме

81

Отвратен съм от РБ

преди 9 години

Имах надежда в РБ (малко, но имах). Е, вече знам, че за нищо не стават. Лукарски, Москов и Пръмова като видяха власт и подивяха. Радан се дърпаше, дърпаше, но и той падна в краката на малограмотния Тиквун. Когато не се мазнят на Запада, им се налага да лижат подметките на Мутрафона. Как ли заспиват нощем?

80

НЕИЗВЕСТЕН

преди 9 години

РАДАНЕ,РАДЕНЕ-НЯМА ПО ГЛУПАВ ЧОВЕК ОТ ТЕБ!

79

Бивш член на БСП

преди 9 години

Другарите луди полудяха . Те никога няма да разберат , че хората просто вече не ги искат . Такива крадци и убийци като БКП-БСП-ДС никой нормален човек не харесва , освен такива като тях . Да се съюзиш с ДПС само и само да крадеш е цинично и гадно . Благодаря от такава партия .

78

Анонимен

преди 9 години

Дори формално ДПС е абсолютно НЕАКОННА! Това много ясно и подробно е доказано в особеното мнение по РЕШЕНИЕ 4 ОТ 21 АПРИЛ 1992 Г. ПО КОНСТИТУЦИОННО ДЕЛО 1 ОТ 1991 Г. Достатъчно е само честно да се анализира информацията и няма начин това туморно образувание да излезе законно. Единствената причина да същетвува още тази мафия е, че е с подкрепата на уж несъществуващата Държавна сигурност. Обърнете вниманието на каквъв абсурд са способни, принудили са КС да вземе решение с малцинство!!! Мафия

77

Ботев

преди 9 години

Една партия като БКП е достатъчна на малка България и не трябват други партии и крадци. От много началници и лидери се увеличава само партийната субсидия и корупцията.