31

Анонимен

преди 9 години

В Украйна има ли загинали журналисти или там всичко е наред?

30

Виждам

преди 9 години

"Видях маскиран мъж, видях много кръв, видях ужаса!"Гледали са ЦИРК! Сега ни чакат приготвените предварително уж последствия от него!

29

Поплювко Плевньов

преди 9 години

"Видях маскиран мъж, видях много кръв, видях ужаса!"Оооооо хохохох , *** това е само началото на филма, едва сега започва. Двама човека направиха мазало , а представи си 2000 под формата на бежанци (маскирани като такива) , какво ще направят.А за у нас не ми се мисли , един такъв *** и държавата изпада в колапс. Бойковци , Вучковци вместо да създават те променят закони , както им е угодно ........Не ми се мисли нас какво ни чака с близо 10 000 незаконно преминали границата ни.

28

Unufri

преди 9 години

Ако погледнеш малко по-далече от носа си ще видиш че:1. Нито представената тук версия е единствена в интернет2. Нито Днес.бг е официален говорител на френската прокуратура и следствие3. Нито някой те кара задължително да приемеш изложените тук или някъде другаде фактиКолкото сайта отвориш, български или чужди, толкова нюанси на версията за атентата ще прочетеш. А ти си свободен човек (надявам се) и може да вярваш на каквото поискаш по твой избор...

27

край

преди 9 години

Сблъсък на два мирогледа. Франсетата ценят повече живота си - Арабите ценят повече честта. Кое е по-доброто - не знам. Ако някой ви напсува на майка дали не заслужава дренка в кратуната - не знам.

26

varg2

преди 9 години

до vargКакви са тия *** конспиратизми? Пълна излагация! Такива като теб заслужават карикатура в новия брой!

25

Бати

преди 9 години

varg кви са тия глупости бе ... много филми май а?!

24

Unufri

преди 9 години

varg: не се занимавай с глупости човече...Границата между психаделичната интерпретация на събитията и рационалната интерпретация е много тънка!Препразказ по картинка всеки може да ти направи. Разследване не може да се направи чрез гледане на картинки по интернет и четене на туитър статуси на разни ненормалници.В такива моменти отвсякъде бълва всякаква противоречива информация и е въпрос на липса на психическо здраве и устойчивост да се хванеш за поредната измислена теория на конспирацията!

23

Анонимен

преди 9 години

До двоен стандартами прави бдения за жертвите, какво се плюнчиш само.

22

Анонимен

преди 9 години

"Те просто започнаха да стрелят по присъстващите", заяви Леже.А жената с детето която им е отключила вратата и влязла с тях са я поканили учтиво да отиде до бюрото си, и да се скире под него докато стреляли по присъстващите. Нали така.

21

Анонимен

преди 9 години

МНОГО МЮСУЛМАНИ ИМА В РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК.

20

Анонимен

преди 9 години

До до анонимен 27с крака тичат при равина, как иначе? на ръце не тичат

19

до анонимен 27

преди 9 години

14 дава пример как в Косово тичат при равина ?!

18

Анонимен

преди 9 години

До до 14атентата беше във Франция, не в Косово

17

до 14

преди 9 години

Нещо тотално си се омазал. Май не правиш разлика между *** и мюсюлмани , ходжа и равин. В Косово със свещ да търсиш равин няма да намериш.

16

набюдател

преди 9 години

тези на клипа изглеждат доста по напомпани от тези на снимката

15

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно театро е това - не може да застреляш човек с калашник от половин метър и да няма капка кръв ( визирам полицая на тротоара ). Замислете се от кои събития ви отвличат вниманието с този цирк и какво става в Палестина и Украина междувременно - там наистина убиват хора, много хора ....

14

Лицемери

преди 9 години

Украинската хунта продължава безчинствата в Славянск и Донбас избиват жени и деца, къде е свободата на словото? Защо не си сложите табелка АЗ СЪМ ДОНБАС? ЛИЦЕМЕРИ ТАКИВА! ОГЪН ЩЕ ГОРИ В ЕВРОПА

13

Анонимен

преди 9 години

Ами то с живота е така - днес те има, утре те няма. Дали от оръжие, дали от инфаркт, в един момент човек си заминава и си казваш, че не можеш да повярваш. Животът е много крехък на практика, затова трябва да се цени.

12

един

преди 9 години

неразбирам защо се бъзикат с алах или пророка мохамет а от мюсюлманите не съм чул и чел да се бъзикат с исус христос