15

Анонимен

преди 8 години

edinicata: Според мен Ментел трябва да стане VIP.

14

Анонимен

преди 9 години

мобилтел името си мени, ама нрава не

13

ставри

преди 9 години

Дано на Виваком не им хрумне и те да правят промени в името,глобул станаха Теленор ама само почнаха да въртят нови номера.То старите не са ги забравили така че сега дрането е двоино.М-тел и те не са цвете.Засега май Виваком са най малкото зло.

12

пак ли

преди 9 години

Айде още няколко милиона за лого, надписи, брошури, дизайн на всички офиси и прочее фирмени неща и т.н. и т.п..... И къде е тука съкращаването на разходите ??? !!!

11

Анонимен

преди 9 години

Мишоци, направете го както в Англия даваш 60-100 лв и говориш пишеш и ползваш интернет колко искаш + последен модел телефон какъвто искаш. Ама не трябва да смучете народа.

10

Анонимен

преди 9 години

откакто ме излъгаха с 300лв през 2009г си намерих ново хоби - стрелям с въздушна пушка по клетъчни антени

9

Бранник

преди 9 години

От 12 години ползвам услугите на М-тел, чрез прима карта която, зареждам по такъв начин, че да имам редовно 20-23 лв. в нея. В началото на декември имах 26 лева в наличност. Получих съобщение, че мога безплатно да участвам в томбола и, че ще ми пратят въпрос. Още с първият въпрос разбрах, че е телефонна измама и писменно до М-телотказах да участвам. Продъжавам да получавам съобщения които не отварям, но ми източват сметката която е вече на 0. Мошенници, вече напуснах мафиотската ви организация.

8

Бат ви Арнолд

преди 9 години

Цялата "новина" се свежда до ей-това изречение:"Освен това America Movil възнамерява да ограничи разходите в телекома."

7

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да се прекръстят вече и официално на Ментел. После да преименуват и абонаментите на менте икономичен, менте бизнес, менте фамилия план.

6

Анонимен

преди 9 години

Не е нужно да сменят името, а обслужването трябва да се подобри.

5

до 4

преди 9 години

Това с dns-ите още ли го има? Колко им звънях и се карахме за това с тях. Най-накрая не знам какво направиха, в някакъв списък май ме сложиха и проблемите (с dns) уж спряха...дa видим до кога. А във форума жив човек няма. При Мегалан съпорта беше много добре, сега не знам дали въобще има някакъв.

4

сачетиобадим

преди 9 години

До АнонименТ'ва е заради кризата като станат големи и съкращават персонал, и започват да си мислят, че са вечни, но ... надолу, надолу, надолу ...

3

Анонимен

преди 9 години

Накъде още ще свиват разходите в Ментел... Във форума им не работят в почивните дни, нямат техници, нямат кадърни администратори (от над година има проблем с днс-ите и няма кой да го оправи). Проблемите в лан-а се оправят след няколко дни, телевизията е полуработеща, на телефона за съпорт се слуша само музика, защото я има 1-2 оператори, я не... В магазините не знаят какво предлагат, като услуги. Самият съпорт не може да отговори на елементарни въпроси и лъже при проблеми.. Накъде още икономии?

2

Анонимен

преди 9 години

Ще сменят името, циркаджийските номера ще са старите. Много се изложиха ментел през последните години. Аз съм си дал дума, че никога повече няма да ползвам техните услуги.

1

SeoKungFu

преди 9 години

Mentel шса казва !