12

Анонимен

преди 9 години

това им е последствие на политиката на западните страни , намеса в арабските страни , и после си носят последствията , а Саудитска Арабия си има тоталитарен режим , но хамериканците и запада се правят , че нищо не забелязват , защото им е изгодно

11

Анонимен

преди 9 години

има ГНИЛИ КРУШИ в френската ви демокрация , да ви е честито правата на малцинствата

10

Румбо

преди 9 години

Може би трябва да се напомни на франсето,че държавата му е тотално и безнадеждно ислямизирана!

9

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ и другите агенции не почиват по празниците, както виждате приятели ...подклаждат етническата омраза с всички средства .... Скоро и във вашия град !

8

Анонимен

преди 9 години

еми Франсетата неуспяха да заличат със САЩ и англия всички гнусни 3ти страни и сега ще сърбат супата щото са меки китки и са пълни вече с тероряги догоре!

7

ХХХ

преди 9 години

Всеки проблем си има име, фамилия и адрес ! Йосиф Сталин Пускайте вълка в кошарата , пък после ревете "ама той изяде овцете" !

6

Анонимен

преди 9 години

A KOLKO IAROSTN NAPADASHE NEZAVISIMATA SADEBNA SISTEMA V BALGARIA

5

непукист

преди 9 години

Убийството на хора винаги е ужасяващ акт и виновниците трябва да бъдат открити и наказани. Смущаващо е ,че в изказванията на световните политици се набляга някак си за предизвестен извършител без никакви публикувани конкретни факти или ако има такива то те са известни само на много тесен кръг.

4

Анонимен

преди 9 години

СЪС ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ФРЕНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ И ФРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО

3

Анонимен

преди 9 години

Всяка свободна страна (участваща в анти-ислямистка коалиция със САЩ и гавреща се с единственото, в което вярват джихадистите) може да стане мишена на терористи!

2

Анонимен

преди 9 години

И обратното: Всяка "несвободна" държава, особено в Африка или Близкия Изток може да стане "мишена" на "демократизатори". Франция много добре знаеше какви са рисковете от некадърните им и посредствени опити за някакво влияние в Близкия Изток и Африка, като в Сирия и Мали, примерно. Единствения, който може и то става все по-трудно да контролира хаоса в Близкия изток са САЩ и Саудитска Арабия.

1

Анонимен

преди 9 години

Като Сирия например, тя също стана мишена на терористи, май и вие участвахте.