6

Анонимен

преди 9 години

Гонете крадливите ЕРП-тата в шия... При нас има контролен електромер, през ноември от ЕVN разликата е 3,6%, при редовна от 1,3-1,6% през годината. Защо никой не ги контролира???? Как могат да манипулират електромера с 2%, някой знае ли?

5

ТОШО

преди 9 години

ДЕПУТАТИТЕ ДА ПИТАТ ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ОТ ЕНЕРГОТО И ЗА НОЩНИТЕ ТАРИФИ ! С МЕСЕЦИ ЧАСОВНИЦИТЕ НА ХОРАТА НЕ РАБОТЯТ , А ПАРИТЕ СЕ ВЗЕМАТ ! НЕ Е ВЯРНО ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕДОТВРАТЯВАТ ТАКИВА АВАРИИ-ВСИЧКО СЕ СЛЕДИ ДИСТАНЦИОННО ,НО ЛАПАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ПО ТОЗИ НАЧИН ! ПРЕДАЙТЕ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ ВЕДНАГА В ПАРЛАМЕНТА ,ЗАЩОТО ДНЕС СЕ ГЛЕДАТ ДАЛАВЕРИТЕ ТАМ ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМЕТО Е ИСТИНСКО ИЛИ Е АНОНИМНО !

4

Киро

преди 9 години

А защо не напишат какъв тормоз за инкасаторите е това 31-дневно отчитане? Отчита се през почивните дни и повечето официални празници, при всякакви атмосферни условия и отнасяш псувните на хората. Горе началника ти взима 10 000 лева, на тебе 550 и после новина по новините: "Средната заплата в ЕРП-тата е 1500-2000 лева".... :D

3

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега да ги награди Бойко с ново повишение на тока. Той само това може. Цирка свърши и е време да да им напълним джобовете. Не очаквайте милост. При Бойко всичко е поза и цирк, но олигарсите и собствените им интереси са по-важни. Заеми, заеми и заеми + данъци и по-високи сметки.

2

Бай Мангал

преди 9 години

Не ги цакат, просто някой трябва да плати отоплението ми!

1

Анонимен

преди 9 години

След като ми взеха електромера за експертиза, се оказа че отчита 39,5% повече от реално консумираната енергия. От енергото заявиха, че това понякога се случвало с този модел електромери, смятайте още колко народ не подозира, че го цакат.