8

Анонимен

преди 9 години

Няма лошо. Нека да крадат железа. Щом се изкупуват метали, ще има и кражби. Оръфляците откраднали мантинелите не са виновни. Вина имат тези, които са създали лобистките закони. Дори до всяко желязо да се постави полицай, пак ще се краде, щом има къде да се предава.

7

ROM PZ.

преди 9 години

kakvo pravi policiata po sly4a ; takovo mashtabno zlodeanie moze da e delo samo na organizirana gypa gladni balgar4eta .

6

Наблюдател

преди 9 години

Ако сериозно ги търси МВР ще ги намери лесно в пунктовете за изкупуване за скрап. Ако пък сериозно иска да пресече тоя вид кражби, пункта в който се открият се затваря, собственика на съд по бързата процедура и глоба стойността Х 10. Отнася се за жици, релси и всичко от този род. Проблема обаче, е че не искат! То си е чист тероризъм в цивилизованите държави иначе.

5

Анонимен

преди 9 години

"беседи с криминалния контингент" - това пък какво означава. Че всички знаят кой е криминален и вместо да си стои на топло, то си организират банкети под името" беседа". И тази беседа къде се случва?? В някое читалище или кръчма?? И кой плаща- дали този който е окрал мантинелите???

4

Анонимен

преди 9 години

Не са виновни команчите, нали знаете за лудия и баницата. Виновни са тия, които покровителстват безконтролната търговия с цветни метали!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Нашите мургавелки си знаят занаята. Ако ги xванат ше им се скарат и ще ги пуснат да не ни се разсърди ДПС-то

2

Анонимен

преди 9 години

Как, по дяволите, се краде мантинела и то стоманена?!! Хем е на пътя!!! Това тежи много, въпреки че изглежда рехав метален лист. На гръб или през рамо са я носили....

1

ГД

преди 9 години

Откраднати мантинели има и по Искърското дефиле в района на гара Бов