19

Анонимен

преди 9 години

Типични неграмотни американски *** с нисък коефициент на интелигентност. На въпроса знаете ли кой е Тони Блеър имаше отговор "некъв скейтър"

18

Мунчо

преди 9 години

Има една приказка, че големите майстори работят на голям тезгях - е па тоз Кание трябва да е много голям "майстор", като се има в предвид на какъв голям тезгях работи. Да, да същия този, с който е известна Ким. А иначе как се справя с пеенето не знам, мен не ме кефи. За всеки влак си има пътници. Е някои са с товарния влак....

17

Анонимен

преди 9 години

Е, за какво им е да знаят кой е Пол Макартни, нали знаят коя е Ким Карадашиян и с какво е известна?

16

Анонимен

преди 9 години

Същата неграмотност цари във всички сфери. Наскоро например след еуфорията по боксовия мач Пулев-Кличко, четох че много хора изобщо не са чували за Майк Тайсън, което е същото както с Пол Маккартни в музиката. Във футбола например много юноши поставят под съмнение гениалността на Марадона, което е същото кощунство. Простотията е безгранична.

15

ha ha

преди 9 години

каквато е и музиката , такива са му и феновете с IQ = 0

14

BG

преди 9 години

За говорещите музиканти, Рей Чарлз казва "Преди да пропея и аз говорех"

13

Алекс

преди 9 години

до 14 не съм съвсем съгласен с тоя паралел. За музиканти като величия може да се говори откакто има звукозаписна индустрия. Преди това и да е имало велики певци, те просто не са стигали до широка публика, нито е имало носители за да остане музиката след залеза им. Според мен Добрата музика ще остане докато има кой да я слуша хитовете които се задържат за по няколко седмици - едва ли.

12

Анонимен

преди 9 години

До някой от 9.Най-вероятно ще бъде точно така. Но с годините и единия и другия ще бъдат забравени.Колко музиканта познаваш и слушаш от началото на миналия век? Примерно от 20-те...Музиката се променя, хората също, не бъдете тесногръди.До 14 - Аззз:Парите!

11

Аззз

преди 9 години

То пък и Макартни кой го е карал да се занимава с този пухльо

10

някой

преди 9 години

До 9-и: поколенията ще се сменят и Макартни пак ще се слуша, за Кани никой няма да се сеща след 2-3 години.

9

Катаржина

преди 9 години

канйето е наи голямиа !!!! лол

8

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Кой пък е този Кание?

7

Анонимен

преди 9 години

Е кво очаквате? Смяна на поколенията се нарича това.Когато феновете на Кание Уест са правени, Бийтълс вече не са съществували като група от 30 години.Освен това колкото и добър музикант да е, МакКартни винаги ще бъде в сянката на Джон Ленън.

6

Ива

преди 9 години

Млъкнете, нещастници! Добре, не знаете кой е Пол Маккартни, защо се фукате с простотията си???

5

Slay

преди 9 години

E ... am... trqbva li da znaqt koi e Pol??? Da ne e Washington ili Obama , ili moje bi Ainshtain??? Bil velik... za britancite samo!

4

Анонимен

преди 9 години

колко трява да е *** човек за да слуша Кание Уест

3

Алекс

преди 9 години

Абсолютно съм съгласен, не е като да бил в световно известна група или да е правил музика над 50 години. Не е като да има десетки певци и групи които още правят кавъри на музиката на Бийтълс. Също така не е задължително човек да има обща култура или поне да провери в гугъл нещата за които пише. Не е задължително, но... помага.

2

Анонимен

преди 9 години

Ми тя и жена му е същата като феновете му. То и той не е по-различен, *** какво да правиш, животинки.

1

Анонимен

преди 9 години

***, по-***, фенове на Кание Уест, фенове на леWCки.