47

Анонимен

преди 9 години

Е и кво? Ще има ли евтин газ за Европа???? Н!! Другото са празни приказки. . Каквито и глупости да говорите.....пложението няма да се промени. Европа трябва да бъде срината. Както беше писал някакъв *** - "за да си платяла за годините благоденствие"!!! Смятай докъде стигнаха в пропагандата!! Ще си платим всички, заради такива продажници!!"

46

Анонимен

преди 9 години

*** народ. Вижда се кой печели и има изгода от всичко. Трябва да си свръх *** за да не виждаш връзката причина-следствие. Големи напъни има тук да се се прсви пропаганда...много големи. Всичко е ясно. Шистов газ да замести другия?? Моля извинете. Въпросът е нормалния газ да не достига Европа. Това е. Война....и после пак. Докато господарите са в Америка така ще е. А после пак.

45

#

преди 9 години

1 км Северен поток в германия струва 2 100 000 ? 1 км Сeверен поток в рф струва 5 800 000 ?За южен поток щеше да е същото само че щехме да го платим ние!

44

Шоп

преди 9 години

При 70 рубли за евро и нефт по 50 долара Русия никога няма да хвърли 20 млрд на вятъра, каквото представлява строителството на ЮП. Те нямат пари да вържат плащанията за половин година напред, ще тръгнат да инвестират с хоризонт 20 години... Освен това от статията се вижда, че гражданската война в Сирия се подържа изкуствено от Москва, за да не можем да си докараме газ от Иран или Катар.

43

Анонимен

преди 9 години

*** ПОМНИШ ли колко драска против руския газ, поздравления за победата.Сега на вас псевдо журналята се предоставя възможността да пърдите в Чирен , та дано се запълни.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 80 КУХ ПИРОНХайде отиди по но север и при -40 си включи радиатора , ако въобще работи поради скъсаните жици.Май някой хора си мислят че навсякъде е като в Гърция слънце и топличко, както тая мантра "нови технологии" за заблуда на профаните отказали да се образоват.Като при колите фейс и технологии от войната АМАН от *** електорат.

41

Анонимен

преди 9 години

нефта и газта ще си отидат като основни енергоносители както стана с въглищата. новите технологии ще направят ненужни много сегашни действащи проекти.тези които разчитат на нефт и газ за да паразитират и живеят ще бъдат неприятно изненадани

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 75Ушанка,не минава номера вече ....

39

Анонимен

преди 9 години

Газовия поток който не тече е Южний Паток , ще потекат потоците от Израел обаче...

38

до 75

преди 9 години

А ти си присъствал на преговорите м/у САЩ и Полша,сигурно си им превеждал за да преговарят..?!С тая партенка за скъп втечнен газ не вървишПрез 2015 г. ще си имат инсталация за прием на втечнен газ,както имат кораб за преработка в бившите Балтийски съветски страни от 2014г.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 74Може би , но защо ли щатите го предлагат на Полша по 700 $ ?

36

Анонимен

преди 9 години

Много АНОлитици,много нещо!!!

35

Austin Powers

преди 9 години

Съобщение на радио Москва: фалита на САЩ временно се отлага за неопределеното бъдеще. Всички граждани обърнали спестяванията си в рубли да пият по една студена вода от нас. Благодаря за вниманието.

34

Анонимен

преди 9 години

Към България ще има малка тръбичка от към Гърция или Турция стига в София да изпълняват каквото се иска в Атина или Анкара.

33

КАЛАШНИКОВ

преди 9 години

ОКРАДОХА ПАРИТЕ И ПРОЕКТИТЕ СЕ "ПРОВАЛИХА"

32

Анонимен

преди 9 години

Турски поток и хъб в Одрин към Гърция реализира пак Южен поток но заобикаля България.

31

Сорос

преди 9 години

Я моите васалчета, колко много работа са свършили, браво, браво утре се отбийте в НПО-то да си получите възнагражденията, както се разбрахме по 50цента на калпак и по един банан бонус от мен! И не забравяйте инструкциите - лъжете, боготворете САЩ и обвинявайте всеки, който не плюе Русия в рубладжийство!!!!!!Какво ли щях да правя, без верните си слуги...

30

до 57

преди 9 години

Важното е че теб не могат да те излъжат американците, защото ти от преди да си се родил си излъган по наследствена линия от руснаците.

29

anonimen

преди 9 години

amerikanskata propaganda napravo udari edno vreme6nata savetska propaganda v zemqta togava pone kriexa istinata a sega ni lajat amerikancite nai bezo4livo

28

Шоп

преди 9 години

Така като чета, от гражданската война в Сирия са имали интерес само руснаците...