39

анонимен

преди 9 години

това е резултата от дейността на 2 адвокатски колектив който вече 25 годинидейства необезпокояван другото са празни приказки за глупав народ

38

Киро

преди 9 години

българия е дупка и ще си остане дупка

37

Jivko

преди 9 години

Ба си правосъдието.... Първо ги пуска, а после иска от Интерпол да му ги сервира на тепсоя !?!?!?

36

тя

преди 9 години

Какъв трябва дя бъдеш за да отнемеш невинен човешки живот?

35

АНОНИМНА

преди 9 години

ПРЕДЛАГАМ ПРОКУРОРА, КОЙТО Е ПУСНАЛ "ЮНАЦИТЕ" УБИЙЦИ НА СТУДЕНТА ДА ИЗЛЕЖИ ТЯХНАТА ПРИСЪДА.ИНАЧЕ АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА МАЙКИТЕ ИМ ..... ЕГА ТИ ПРОКУРОРА....ГУШАТА МУ Е КАТО НА ПЕЛИКАН.

34

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПример е прокорорката-***, свързана със самоубийството на Ахмет Емин, ковчежника на ДПС.

33

Анонимен

преди 9 години

До wwwВ списъка липсва ЮАР, САЩ, Украйна и т.н. дайте списък на търсените хора и някой може да помогне. Със сигурност някой ги познава и е мотивиран да даде инфо, но не знае, че ги търсят, а знае че са на гурбет в чужбина или...в България. В "дивия цивилизован запад им залепват снимка на обществени места. Та в същност търси ли ги някой?

32

www

преди 9 години

Преди двадесетина години тогавашният главен прокурор на Република България Иван Татарчев се кълнеше, че ще върне Веска Меджидиева в чувал. Така и не успя.Тези хора окрадоха много, побегнаха навреме и си живяха живота перфектно по Африка или на други континенти. Вероятно са осигурили и наследниците си за поколения напред. И всичко това за наша сметка!

31

FBI

преди 9 години

Интерпол не дири само Тодор Живков за Възродителен Процес , защото тои си е платил на Интерпол

30

Стария

преди 9 години

Така е, когато избираме управницис малко мозък и ненаситни задниции когато народът ни, за жалост, свикваакъл да дава и да го управлява тиква!Например:Бодигардът ББ обиколи цяла Европа,но акъл не му идва, дъската му все още хлопа.

29

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Орешарски нарочно промени законодателството така че да могат в повече страни да се укриват престъпници. Той и Станишев държаха няколко банди за отвличане и откупи!

28

защо

преди 9 години

Съдебната система са нашите авгиеви обори, но не се намира Херкулес да ги изчисти. Та така. Ще си гнием в смрад и мръсотия до светото пришествие.

27

Маркс

преди 9 години

Западът е демократичен само на приказки, а за тези имигранти са виновни нашите политици, един от виновниците днес е в Брюксел и Сорос го бил короновал за принц със съответното материално осигуряване. Бойко Велики трябва да се пребори пък за титлата цар, та смятайте какво ни чака. Иначе психогенераторите на янките работят денонощно и ни подържат в едно полусънно състояние, за да не се събудим и ги изпъдим от България.

26

тих великан 681

преди 9 години

Всеизвестно е,че в България мафията си прави каквото си иска и тя започва от политическите върхушки,милиционери от ДС.За голямото съжаление жертвите са невинни хора и опечалени родители и братя и сестри за,които утехата е непреодолима!Промяната в съда е НЕИЗБЕЖНА!Понеже системата е устроена така,че да е удобна за нещастните синковци,които са като зараза по дискотеките.Има само един плюс БГ мафия - НЕ допуска чуждите!

25

НОВИНАТА

преди 9 години

Европа ни връща над 7000 бежанци.....Понеже ние сме богати,та да ги храниме и обличаме.Нямам нищо против тези хора-те бягат от войната.....ама защо Европа не ги вземе????Или този който започна тези войни в целият свят--САЩ.Сега ПАК ще плащаме заради интригите на САЩ...........

24

Анонимен

преди 9 години

Болшинството от българите докато не осъзнаят, че не трябва да се протестира първосигнално за битовизми, а трябва да има огромен уличен натиск за тотална чистка и реформа в правосъдната система, нищо добро не ги чака.

23

Наблюдател

преди 9 години

Правосъдието ги пуска, съответно То трябва да възстановява разходите от собствения си бюджет. Съдии и прокурори персонално виновни - за тях най-малко никакви бонуси! Защо не се обявят разходите за наново издирване и залавяне на престъпници!!??

22

справедливост

преди 9 години

Този който не е осигрил присъствието им и е виновен за бягството им да въстанови разходите на Интерпол и МВР за издирването им !

21

k

преди 9 години

OT SADII ZENI -E..NO PRAVOSADIE.

20

Анонимен

преди 9 години

ПРАВОСЪДИЕТО Е ПОД КОТА НУЛА И ЗАРАДИ НЕГО НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕС НО ТОВА НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ДА СИ ГЛАСУВАТ НЯКОЛКО МИЛИОНЧЕТА КОЛЕДНИ БОНУСИ ЗА ДОБРА РАБОТАМАФИОТИ МРЪСНИ