57

Анонимен

преди 9 години

щом имат излишни пари - да плащат за армията си

56

Красьо

преди 9 години

Военната доктрина на Република България е отбранителна

55

Красьо

преди 9 години

До Кошчей Това си се нарича гъзария!Много богата държава са и могат да си правят каквото си пожелаят.За мен е безсмислено бедна държава като България след като се е присъединила към голям и силен военен съюз като НАТО, да продължи да разполага с наборна армия.Професионалната ни армия е предостатъчна след като нямаме претенции за чужди територии и никоя друга страна съседка няма също претенции за територия от нас.Друг въпрос е че военната ни техника е остаряла и на военните ни се заплаща слабо

54

жена

преди 9 години

До до жена 37. Ти си пълен комплексар. Сигурно си от неможещите, на които жените им са виновни. А аз деца си имам, ти гледай себе си че май позакъсваш!!

53

Красьо

преди 9 години

До N#66 и 67 Мъжете в България сме пичове, а такива като вас двамата сте долни травестити.Айде марш на околовръстното да си изкарате надниците за грим и дрешки!

52

КИРО

преди 9 години

На всякъде все нещо се получава а само в Родната Държава всичко е на опъки няма казарма а само малки *** и стари гейове..............Няма казарма няма мъже, жените не раждат и няма деца и се промиваме на пъТ да изчезнем ама какво са виновни жените като мъжете станаха ***:)))))))

51

Анонимен

преди 9 години

В Норвегия дори и жените са по-корави от бг мъжете, за всички вече е ясно, че *** са меки китки.

50

Шоп

преди 9 години

До АТАКИСТ Оттук нататък недей да разсъждаваш за социализЪма щом си набор 80+, животно просто.

49

Шоп

преди 9 години

До КошчейНе е чудно, че не схващаш, предвид смесения ти азиатско-български произход.

48

Анонимен

преди 9 години

До Кошчей63 дай да я направят задължителна и за жените и Стой и гледай колко мъже ще се запишат доброволци

47

Кошчей

преди 9 години

Норвегия е в НАТО както и България. А в Норвегия има задължителна военна служба, а в България я махнаха след влизането в НАТО и сега е професионална и платена. Нищо не схващам.

46

циника

преди 9 години

56,колио, ти от кое бургаско или пловдивско село си? На теб Горнотракийската низина сигурно изпълва целия ти свят. Я, отвори една карта на Варна и виж как е оформена инфраструктурата на града и тогава говори глупости за "скупчилите се села около малко градче". Хубаво виж как са подредени булевардите успоредно, а пресичащите ги улици са под прав ъгъл спрямо тях.

45

Варна

преди 9 години

До Колио ....айде не ми говори за градска инфраструктура в Бургас ....Сарафово и Ветрен какво са?

44

Анонимен

преди 9 години

Александър Македонски определено не е ставал хм що ли несмятам така а жените в армията ще качат раждаемоста от нас са го копирали този номер

43

Анонимен

преди 9 години

Жените не са създадени да бъдат войници ,но явно на запад мъжете са се свършили или са преминали към третия пол,за съжаление тези европейски простащини успешно вече се прилагат и у нас и от нация която се е гордеела с армията си се превърнахме в посмешище.

42

колио

преди 9 години

В софия има няколко парка но основната зелинина в софия са огромните буренясали пространства между землищата на бившите села сегашни квартали на София.Истинска градска инфраструктора, в бьлгария имат градове като Пловдив,Старазагора,Бургас и тн.А София и Варна наприме са едно скупчване на села около малко градче с цел ползване на дьржавни брагинки.

41

Анонимен

преди 9 години

Забранили дървата за отопление, но няма да забранят предприятията на милионерите, които вероятно според тях не замърсяват. Феодална епоха братле.

40

.

преди 9 години

Поредните малоумщини - казарми и камини - видиш ли хората хиляди години се топлели на дърва и нямало проблеми, ама сега има проблеми - но не е проблем да се ползват тонове оръжия, които замърсяват, да се правят ненужни дрънкулки като айфони и прочее глупости, за които се изразходват ресурси. Добре, че Бог скоро ще измете всички гадости по земята. Никакви казарми не ми трябват.

39

Анонимен

преди 9 години

Това дето шопа е говорил за Витоша и Искър е било преди 1944 г. ама след 1989 г. се почна от шопинг шопкините по убави нема .

38

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТмога само да добавя и 120 истрела с пистолет или револвер годишно за 4 години за пот офицер и 7 офицер а костов хич не ми го споменаваи син комунист