10

Анонимен

преди 9 години

Забравили сте да пишете, че трябва вода, храна, пожарогасител, алтернативен отоплител - примерно бутилка газ и газова печка, превързочни и дезинфекционни материали, лекарства, комплект инструменти за ремонти......доста неща сте пропуснали.

9

Анонимен

преди 9 години

И притежаването на оръжие е ВЪЗПИРАТЕЛНО средство повече от колкото да се ползва. А България бързо ще трябва да преусмисли резрешителния режим на оръжие за самозащита на спазсащи законите български граждани защото като гледам амията скоро няма да я има.... А НАТО въобще не му пука за БГ. Такаче българските терекатчета политичета много бързо трябва да размислят.

8

Анонимен

преди 9 години

Най-добре се грижим за семейството ние тримата :Аз, Смит и Уесън

7

#$_

преди 9 години

Най-важната джаджа се намира между раменете, а другото са подробности..

6

Анонимен

преди 9 години

съгласен с номер 1 - приготвил съм за непредвидени ситуации един 9х19 с 50патрона и 2 пълнителя. две двуцевки с 150 патрона - повечето 13-0, има и бренеке, имам и 8-0, и малко пилещарски за разнообразие, джипове с пълен резервоар, генератор и туби с бензин, няколко къщи по страната на имена на починали хора, прожектори, лебедки, мачетета, триони, чували, голямото дете стреля и е свирепо като мен, долари, евро и др. нещица закопани на тайни места, и разбира се фенерче ха ха и един вибратор с гел

5

!

преди 9 години

Прочетете внимателно коментар 1.След това настоявайте пред вашия народен представител (за когото сте гласували) да внесе в парламента съответния законопроект. Такива времена дойдоха, че един "Глок", хич - ама никак, не е излишен, за да опазиш живота, здравето и имота си, а също и своите близки!

4

Анонимен

преди 9 години

Еднопосочен билет за където и да било извън клоаката.

3

Сандо

преди 9 години

Без тирбушон и отварачка за бира съм заникъде!

2

Анонимен

преди 9 години

Глупавите мобилни телефони превъзхождат по цени умните.

1

Анонимен

преди 9 години

"Джаджите, които могат да спасят живота на семейството ви"--Моята джаджа която може да спаси живота на семеиството ми е Глок G21 .45ти калибър с 3 пълнитела по 13 патрона и гладкоцевна помпа 12ти калибър.