55

ексмин

преди 9 години

Наистина има доста свежи идеи за пенсионната система и др. сфери ама няма да коментирам.Всеки си пази ноу хауто

54

Анонимен

преди 9 години

Глупости. Направо -1

53

въпрос

преди 9 години

И какво от това, че г-на е казал всички тези приказки и констатации? Едно голямо НИЩО!Всички проблеми в държавата ни си решават така-приказки,приказки и гробно мълчание и от медии, и от институции и ....проблемът е решеен! Т.е. няма дебат няма и проблем!

52

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

Като него няма, други на света!

51

Анонимен

преди 9 години

ПРОФЕСОРЕ СПРИ БЕЛОТО!

50

дядо мраз

преди 9 години

И 2+ им е много. И добрият старец да вземе да ни подари ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. Щото ако прочетете в "бивола" , тия и не само, са за затвора.Чети народе , че пак ще ме трият.

49

Анонимен

преди 9 години

професор Кучков, ... знаем, че за вас най-добре е с БКП и КПСС напред.

48

Луцифер

преди 9 години

Много интересно до кога нашите медии, ще дават трибуна на доказани изкуфели, самовлюбени, "сексуални юнаци", които не са направили нищо полезно в живота си освен обилно, перманентно словоблудие?

47

Наблюдател

преди 9 години

Ха, ха...! Хем смешно, хем вярно!

46

Капуй

преди 9 години

Е щом и "Професора" оцени така тоя кабинейт .... да фатат гората гейбурите!!!

45

нула на минус първа

преди 9 години

3 на релси, много бе професоре.

44

Анонимен

преди 9 години

И накрая Вучков целуна *** на ББ.

43

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Ето с такива комромиси на един двойджия му писали тройки и той завършил Симеоново и после-пожарникар,мутра и т.н....сещате се нали.

42

Ъдвайзър !!!

преди 9 години

Добре че са тоя от варненско оня другия луд от ямболско и дългия веселяк от с Баня(а не от Пловдив!!!) та да ни веселят чрез господарите на ефира!!!Специално тоя екземпляр живее по диагонал срещу мен и го знам откак закупи на нормирани цени двустайния на Хр Белчев!Абсолютен демагог и червев в червата бре!Щеше *** от глад и 1998г стартира в 2001 ТВ!Стиснат дзифтар ходищ по Патриарха като клошар!Ефтин въжеиграч-НЕ Е ЛУД-а просто си намери препитание!Като оня от Ямбол също!Вие от прованса сте!

41

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Явно дори и по-смахнатата част на обществото вече забелязва колко са ни смотани управляващите. Образователния ни министър оплю учени с нобелови награди, хора които ги знае целия свят, само защото са били комунисти.Чалга бос ни стана председател на комисията по култура, пожарникар - премиер, Вежди Рашидов министър...Т.е. Вучков не казва нищо ново, просто е как да се изразя по деликатно....."по-колоритен" )))))

40

проф Вучков

преди 9 години

Нямам време да бъда в компания с други хора и ДЪЛГО ДА ГИ ЧАКАМ ТЕ ДА ГОВОРЯТ и ЧАК ТОГАВА АЗ ДА ДАМ МОЕТО МНЕНИЕ.

39

Анонимен

преди 9 години

Въпреки привидната си налудничавост проф.Вучков е един много ерудиран човек,който дава точни квалификации и коментари.Но понякога и той се върти като фурнаджийска лопата,особено по отношение на Б.Борисов.Нима професора не е преценил умствения капацитет на ББ,та имаше време когато дори му се подмазваше.Ако твърдиш,че си принципен,бъди такъв до край,а не днеска едно,утре друго.А иначе не може да му се отрече,че е интересен и колоритен коментатор.

38

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

до преди година конфортно се чувстваха независимо от лошите МТО изпънати в ладите по шосето на кръстовиштата съм ги гледал кат пътувам за М.ТЪРНОВО ИЛИ ЗА Елхово на Ханчето азклона за Кирово Факия и др.Като ги напънаха емигрантите се оказаха неподготвени и търсят вината в други.

37

Анонимен

преди 9 години

Ами всичко, което е казал Вучков е верно. Особено за Цецка Цачева, униклано попадение - жена с махленски манталитет. Без коментар.

36

Анонимен

преди 9 години

Този кой му дава поле на изява? Журналистите нямат ли кого да интервюират, че му дават гланост на този изкуфял дъртак. Да си гледа стариградските песни и да не се занимава с обществените дела. *** в обществото и политиката ни има достатъчно!