64

Анонимен

преди 9 години

да прегледат записите на военните радари дали някоя пияна *** не е летяла наблизо. Рашистите са специалисти по сваляне на граждански самолети.

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 72Вярвате ли в руската агресия? Да или не?това реторичен въпрос ли е? Всички вярват в руската агресия, включително и платените им драскачи във форума.

62

Ангел

преди 9 години

На пролет безследно изчезна Малайзийски самолет ,все още е в неизвестност.Преди 3 месеца отново Малайзийски самолет беше свален над размирна Украйна близо 300 човека загинаха.Сега пак Малайзийски самолет се води безследно изчезнал със 162 души на борда които едвали са между живите.Това или е някакъв заговор или ви съветвам да не пътувате с Малайзийски авиокомпании.

61

Анонимен

преди 9 години

Ама на кой беше трябвало им да свали самолетът?

60

Шоп

преди 9 години

До АнонименСпоред Марк Дюгейн, бивш шеф на френската авиокомпания Proteus Airlines американските военни сили са свалили изчезналия през март MH370--------------- Нормално е да го свалят. И аз съм склонен да вярвам на тази версия. Самолет, който лети без връзка и не реагира на предупрежденията се сваля. И това не е само когато става въпрос за военна база, а за всякакви важни обекти - АЕЦ, рафинерия, град с хора и т.н.

59

някой

преди 9 години

Някаква руска тв си предава новините от апартамент,усещам как скоро днес.бг ще пишат статии от интернет зала... :)))

58

трак

преди 9 години

Тази година е чудовищна за малайските самолети.

57

Анонимен

преди 9 години

Това е така, Путин е застрелял от прозореца на Кремъл! Джен Псаки го видя и ни каза! Стига...Сега- сериозно! Вярвате ли в руската агресия? Да или не? Това говори много за нас като интелектуален потенциал за бъдещето на България.

56

медиум

преди 9 години

не се чудете само малък епизод от хибридната воина умиращата хилядолетна американска империя раих се напъва поне да спечели информационният сегмент още много самолети ще "зчезнат"като предишните боинги кулите близнаци в ню йорк и т н т до самият краи на империята които нее съвсем далеч

55

WTF

преди 9 години

До поздравиАман от ***! Много ясно, че ако някой не е внасял достатъчно данъци в хазната, не би трябвало да има право на помощи. Не би трябвало изобщо да се размножава.

54

Хвърчило

преди 9 години

Самолетите им се от малко след втората световна война!!!!!Това е като в България от големите градове ги пускат старите автобуси в по-малките градове до пълното им амортизиране!!А повечето такива самолети са за брак но не искат да ги бракуват!!!

53

Анонимен

преди 9 години

****олижещите *** изглежда са изпаднали в нервно разстройство и шизофренична криза от Обама, САЩ и ЕС щом дори и под тази статия статия продължават да повръщат злоба срещу целия цивилизован свят. Явно санкциите са ги притиснали в ъгъла и рубльовките с които им плаща лилиПутя за пропагандата вече нямат никаква стойност и другарете гладуват

52

Куала Вампур

преди 9 години

Не се научиха да не пътуват с малайзийските авиолинии!!!!

51

от 60

преди 9 години

Ясно,днес само самолети ще падат по сайтовете в БГ.Бегайтееее,камъните падат от небето!Нов ужас в небето - два самолета се сблъскаха в САЩКато по чудо няма пострадали

50

Анонимен

преди 9 години

От 162ма пътници, само един е имал GSM и е изпратил СМС.

49

до 57

преди 9 години

Само се чудя на журналята защо пишат без да са наясно нещо еярно ли е или не.Важното е да се всява паника май и следва въпроса кой обслужва това?

48

Анонимен

преди 9 години

Според Марк Дюгейн, бивш шеф на френската авиокомпания Proteus Airlines американските военни сили са свалили изчезналия през март MH370 на Malaysia Airlines и са прикрили всички следи за мистериозното изчезване на малайзийския Боинг-777 с 239-те пасажери на борда. Самолетът е свален защото са се опасявали от терористична атака в стил 11 Септември насочена срещу тяхна военна база в Индийския океан на остров Диего Гарсия.

47

Анонимен

преди 9 години

Прекръстиха се и пак са си същите!!!Аман от тия самолети на малайзия!!!

46

кое е вярно?!

преди 9 години

Неочакван обрат с "падналия" самолет на малайзийската компания Air Asia. Роднина на пасажер е получил есемес, че "Еърбъсът" е кацнал принудително, а всички пътници са живи и здрави. До момента обаче тази информация не е потвърдена официално. Машината се е приземила в източната част на остров Белитунг в Яванско море.

45

ха сега де?!

преди 9 години

Обрат: Самолетът на Air Asia е кацнал, роднина на пасажер получил есемес?Всички пътници били живи и здрави, пишело в съобщението