12

Шоп

преди 9 години

Преди години Ту-154 от Анапа за Москва вследствие на груба грешка на пилотите се срина при опит да надскочи възможностите си, пак се бяха опитвали да прескачат облаци. В такива случаи няма спасение, падаш като камък от 10-12 хил. метра и край.

11

Анонимен

преди 9 години

Нискотарифни компании отдават транспортни средства под наем за превоз на високотарифни стоки на корпоративни банки и детки десетки фирми.

10

Пак Малайзийски само

преди 9 години

Пак Малайзийски самолет. Нещо намирисва. Три самолета за време по-малко от година. Кой знае какви игри въртят Малайзийците. Например, ако е стара трошка, а застрахован като нов, пътниците също застраховани. Знаете ли, каква печалба е само. Със застраховката ще си купят няколко други самолети и компанията ще се разрасне. При морските кораби, в миналото, Гръцките корабособственици го правеха най-редовно. Майната им на пътниците, това си казват Малайзийските корабособственици.

9

ANonimUS

преди 9 години

Това е работа на службите от македонскиКрим!

8

Анонимен

преди 9 години

ukraina e svalila samoleta

7

Анонимен

преди 9 години

тоя самолет няма да го открият,много от вас не вярват в нло но това във гъстите облаци е бил голям косматаически обект,какво стана с катастрофиралия миналалата год. самолет,няма и следа от него,голям колкото футболно игрище а изчезна просто така без следи,при падане на такъв самолет на сушата може да видити огън от поне 50 км а в морето стотици километри ще са осеяни с отломки и прочие. Просто някои трябва да излезе и да си признае публично за нло

6

РЕКЛАМА НА АЛФА

преди 9 години

ОТ СТУД *** НО С АЛФА РОМЕО В СНЕГА ЗАТЪНИ

5

Анонимен

преди 9 години

"Самолет Airbus A320 авиакомпании Air Asia, совершавший рейс QZ 8501 из Сурабаи в Сингапур, упал в водах близ острова Белитунг в точке с координатами 03.22.46 и 108.50.07", заявил Минггу, которого цитирует газетаRepublika.

4

за анонимен 8

преди 9 години

Еееее - случва се и над Украйна!

3

Анонимен

преди 9 години

Някой си е харесал самолетите на Малайзия и си ги прибира.Колекционира си ги човека (или каквото е там).Иначе разбира се,че виновен е Путин.Той от Байконур ги сваля.Обама така казва, значи е вярно.

2

Анонимен

преди 9 години

Едно е сигурно, тоя самолет се е приземил някъде. До сега няма самолет който да е излетял и да не е приземен. Може да е на части но все пак всички се приземяват по един или друг начин.

1

Ганчо

преди 9 години

То май пилота такава скорост е развил и се е издигнал, че може и извън орбита да е сега.