13

Гошо

преди 9 години

Живял съм в Североизточна Англия 7 години,пътувал съм с влак много пъти там, и Ви уверявам ,че влаковете им са такива,каквито трябва да бъдат за нормално комфортно пътуване.Отностно климата -забравяте за влажността на въздуха там и усещането за топлина през лятото и хладина през зимните месеци.

12

Анонимен

преди 9 години

малко студ и се разпаднаха енгилизите. голяма техника имат.

11

И там значи ...

преди 9 години

... има "технически проблеми".

10

Анонимен

преди 9 години

България може да е по на юг, но няма голяма планина по пътя, която да спре вятъра, когато духа от Северния полюс. Обяснявам за бягалите от час по география

9

Анонимен

преди 9 години

У нас БДЖ има проблеми не при минус 10 градуса, има и при плюс 30, гарите и вагоните са клоаки, ухаещи на никога непочиствани тоалетни, от седалките можеш да източиш мас от никога непраните седалки,духа и от прозорците и от вратите, а закъснения - всеки ден , РЕДОВНО закъсняват, дори тръгвайки от начална гара София,персоналът е ***, крадлив и гаден

8

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТААко беше одил на училище нямаше да задаваш глупави въпроси за да заработиш некоя рубла - ***!

7

един българин

преди 9 години

До: Номер 1 (ВЕЩИЦАТА)Ами обяснението е много просто. Англия е островна държава, а като повечето острови климатът там е доста по-не знам как да го кажа. Не че е мек, но нито лятото им е лято, нито зимата им е зима.Докато България е на континента все пак и нашият климат е категорично континентален.Студена зима, горещо лято.А в Англия само като валне малко снежец и обявяват бедствено положение.

6

един българин

преди 9 години

До: номер 8Потвърждавам. Не живея там но бях в Англия и се возих на техен влак. Може да имат и по-хубави не знам, но тоя на който се возих наистина беше малко по-добър от българските.И много по-скъп.А всъщност, от влаковете на които съм се возил в чужбина, най-много ми харесаха тия в Швеция. В Щатите са малко по-зле но горе-долу стават. Макар че там имах големи премеждия с техните железници. На други не съм се возил, не знам френските как са или швейцарските.

5

непукист

преди 9 години

Странно при минус 10 градуса настъпва хаос .Какво ли ще стане ако температурите паднат по надолу тогава какво ще си стоят по домовете ли? У нас поне при минус 10 проблеми няма ,а при по-ниски затруднения да ,но до хаос не си спомням да сме стигали.

4

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 4 ДА СЪГЛАСНА СЪМ НО ОТ ЮГОЗАПАД ПРЕМИНАВА "ЕЛ НИНЬО" КОЕТО Е ДОСТА СТУДЕНО ТЕЧЕНИЕ И НАПОСЛЕДЪК ДОСТА ПОВЛИЯВА НА КЛИМАТА В ЕВРОПА ЗА СТУД.

3

Gulf Stream

преди 9 години

Gulf Stream

2

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Берете братя берете докато има смут

1

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО В АНГЛИЯ КОЯТО Е МНОГО ПО НА СЕВЕР ОТ НАС СЕ ОЧАКВА ДА ПАДНАТ С ДО МИНУС 10 А НАШИТЕ СИНОПТИЦИ ОБЯВЯВАТ СПАД ДО МИНУС 15, ЧЕ И ПОВЕЧЕ. НА КОЙ ДА СЕ ВЯРВА.