6

177

преди 9 години

Ако евроджакпот е лъжа, то нашето тото не знам какво е. В момента в играта участват 16страни включително Хърватска и Словения. И в двете страни са удряни големи печалби. Така, че не всички печалби са в Германия. Печалбите са разпределени пропорционално на участието на страните. Словения например е сравнима с една германска провинция или даже по-голям град. Не може да се очаква печалбите да са като на цяла Германия.

5

Анонимен

преди 9 години

За евромилионите не знам, но евроджакпота е огромна лъжа! От както съществува само Германия печели всички джакпоти аз го наричам немското тото. Един път им писах, но отговор не получих!

4

177

преди 9 години

До АнонименМога. Но не знам дали ще мога да си взема печалбата, ако спечеля. Освен това излиза доста по-скъпо. Явно темата не вълнува много хора. Хората в БГ очевидно заслужават да бъдат мамени, грабени и лъгани защото са нямат воля да се противопоставят.

3

Анонимен

преди 9 години

Можеш да играеш online

2

177

преди 9 години

Няма да можеш, защото тази игра или евроджакпот никога няма да дойдат в БГ. Ако дойдат местните мутри няма да могат да си манипулират числата. Преди 2-3 години се говореше по този въпрос, сега никой дума не продумва. Журналистите също не питат, вероятно им дават по нещичко да не повдигат темата и така. Типична БГ история.....

1

Анонимен

преди 9 години

Супер късмета си е късмет !!!!Ако можех и аз да спечеля....еххххх!!!