7

X

преди 9 години

https://youtube/watch?v=1lJBBRsc03AЕто едно обяснение като за прости хора как се прави.(Не съм им фен точно на тези, така че в никакъв случай не им правя реклама, но е първото сносно обяснение, което намерих).Това е възможно не само за SSL, но и за IPsec и каквото друго криптирано се сетиш.Както писах по-долу - образовай се. :-)

6

X

преди 9 години

Не съм казал (писал), че не стигат до теб.Стигат и до някой друг. При това декриптирани.

5

Анонимен

преди 9 години

Криптирането вече не помага.-------------Ай стига бье!.....--------------Така сесията се декриптира по средата и се криптира отново към другия--------------Да знаиш, Чарли Шийн стои някъде там по средата и изшмърква пакетите и те не достигат до теб :)))

4

Анонимен

преди 9 години

НЕ! Ние НЕ крадем, ние си взимаме ... хахаумни филтри ... хахаха ...Те не изпращат войски, те ги разполагат.Те не убиват хора, те ги ефтанатизират.Те не се налагат като владетел на определени народи, те им помагат!

3

X

преди 9 години

Защитата:1. Проверявайте си сертификата. Така ще разпознаете дали сесията ви се декриптира от някой друг.2. Образовайте се на тема сигурност.:-)

2

X

преди 9 години

Криптирането вече не помага. Стана практика между потребителя и интернет сървърите да има декриптиращи устройства (специализиран хардуер и софтуер), който на клиента се представя за сървъра, и обратно - на сървъра за клиента. Така сесията се декриптира по средата и се криптира отново към другия, като по този начин съдържанието става известно.Това в много компании се използва за филтриране на достъпа до различно съдържание в интернет, но службите го ползват и за "антитероризъм".

1

Тодор Тодоров

преди 9 години

Хора внимавайте какво пишете в коментарите, защото ако е "неподходящо" днес.бг доносничат за вас на "службите" и започват да ви следят и шпионират. Използвайте криптиращи програми ако искате да използвате свободата на словото.