13

cristely

преди 9 години

Аз им гледах един концерт в Ловеч - беше невероятно. Старите муцуни пеят жестоко! Който присъства няма да съжалява.Горд собственик на 3-дневен билет за Каварна рок 2015.

12

F-off

преди 9 години

A бре, това да не ви е конкурс "Мис Джуки, цици, ***", да гледаме кой бил як, кой дебел, кой грозен? Хората отиват да ги слушат, защото им харесват музиката !!! Това не е и концерт на "Планета пайнер" да се гледат голи *** и да се мятат гюбеци на плейбек!!!! Който не го кефи, да цъка горе Х-а, а не да ми ръси ноусенс тъпизми !!! На който му е скъпо, да си топка топпката, а не да ми реве тук, че финансово бил слаб ! Това не е социални грижи! Билетите бяха и по 70 лв. и това за 3 дена!

11

Младен

преди 9 години

До Ни КОЛЕТАХАХАХАХАХ ама ти верно ли... 90 лева за три дни са ти много? То няма такава цена на билет никъде за фестивал... евала на Кметъла

10

figur

преди 9 години

Клатенето на глава се нарича ''хедбенгинг'' и е един много красив,труден и опасен танц. Една от величините е George Fisher вокал на групата'' Cannibal Corpse''.Аз лично от 27 години''куфея'' минимум по 2 часа на ден,и слава на БОГ това е единственият танц които умея.Браво на Цонев,фестивалът продължава да се развива и доказва. ЧЕСТИТА КОЛЕДА на цялата Метал Общност. PS: Всеки танцува с това, с което мисли и разбира музиката.Металите с главите,а писалите под мен с други по- обемисти части от тялотo ( c koeто и мислят...предполагам).Затова искам да поздравя всички''танцуващи с кълки'' с ед

9

СОДОМ

преди 9 години

Определено двамата по фланговете са доста Яки !!!На мен кракът ми има по малка обиколка от тяхният БИЦЕПС !!!Лечи си че са ВЕГИТАРЯНЦИ от РАЗ !!!

8

Ни КОЛЕТА

преди 9 години

Ми те билетите от йефтинти били ...На мен данъка на Апартамента ми е 180 лефа за ГОДИНА тея искат 110 лефа за час два !Ни ДАВАМ !!!

7

Анонимен

преди 9 години

Извратените Сестри -много мускулести бабанки били !Брао ба тея ша строшът сценатъ май не съм ги слушал *** са ЯКИ СЕСТРИ ...

6

Анонимен

преди 9 години

Не съм "металист", но мисля, че метъла, пънк-рока и изобщо рокендрола е велика музика и изобщо богатство за човечеството, а чалгарастията за радост е локално явление и на никой освен отделни *** на Балканите и близкия изток не му пука за нея.

5

Анонимен

преди 9 години

до 4Защо КАТО откачен, като те са си откачени тия.

4

Анонимен

преди 9 години

опасна музик многоя харесвам но още не схващам смисъла на клатене на глава като откачен

3

Анонимен

преди 9 години

Чудя се кои са ми по-противни- чалгарите или металите. Трудно ми е наистина да реша.

2

Анонимен

преди 9 години

Ванче, ако на дрането с пълно гърло му викаш хубава музика....много си я окъсала, моме.

1

Анонимен

преди 9 години

Кметъла пак организира пищно пикаене по градинки и паланки на наливащите се с бира умрели металисти.