39

Тошо

преди 9 години

До АнонименНе с бухалка, а с бутилка бе! *** то така е като пишеш на латиница, като да си нямаме азбука...

38

Анонимен

преди 9 години

Zastrelian s gazov pistolet,udaren s buhalka,tova izglejda katoSlu4aino napadenie,nali,daje se 4udia dali nima da e samoubiistvi,a

37

очевидец

преди 9 години

Убиеца е полицаи !

36

Онанимен

преди 9 години

При капитализма един човек използва труда на друг в своя изгода, а при комунизма е точно обратното! :)

35

Анонимен

преди 9 години

Много са се озлобили хората заради немотията. Днеска едно младо момче слезе от колата да налита на бой на един пенсионер защото вървял на пътя и му пречи да мине с колата

34

Анонимен

преди 9 години

За да се ЗАЩИТАВАШ---ТРЯБВА ДА ИМАШ "МОТИВАЦИЯ" ЗА ТОВА!Какво "мотивация" може да има един въшкар от село ,живеещ в бетонна панелка с 150-лв.пенсия??!!!СМАЧКАНИТЕ, БЕДНИ И УНИЗЕНИ ХОРА --НЯМАТ МОТИВАЦИЯ И ЖЕЛАНИЕ ЗА САМОЗАЩИТА И БОРБА!КОМУНИЗъМА И СОЦИАЛИЗъМА --НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИТЕ /НАЕМНИ РОБИ НА ТРУДА/...без самочувствие на собственици и господари на живота си!РОБЪТ НЯМА САМОЧУВСТВИЕ -ТОЙ МОЖЕ САМО ДА КРАДЕ И НАСИЛВА/...но , само ако има тази възможност/ИНАЧЕ СИ Е САМО- РОБ НА ТРУДА!?

33

АнтиЕС

преди 9 години

Глобализация означава ислямизация, а Свят бвз граници - престъпност безграници!

32

Анонимен

преди 9 години

@41От ЕС няма да ни разрешат, защото нарушава "човешките" права на разбойниците.

31

Анонимен

преди 9 години

ПИЯНСКИ И НАРКОМАНСКИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ.

30

Ами ,да...

преди 9 години

Преди 9.09.44г., е имало ЗЗД от айдуци , шумкари , грабители и мошеници!Закона за Защита на Държавата е създаден точно с тази цел!След 9.09., хайдуците си поделиха властта и ...ни направиха "роби на труда"/народ от наемници/----без каквата и да е собственост и средства за препитание!ДНЕС Е СЪЩОТО ----ЦЕЛИЯ НАРОД Е ОТ ГЛАДНИ /трудови/НАЕМНИЦИ , ЧАКАЩИ ПАРТИИТЕ И ДЪРЖАВАТА ДА ГИ НАХРАНИ!КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛА В СЪЩНОСТ....??????ПОЧТИ НИЩО!!!!

29

Анонимен

преди 9 години

До ЕДИН КОНЯКи боята ще ти остържат - просто трябва да си достатъчно глупав :) защо се обаждаш, след като не живееш в този район?....

28

pameten

преди 9 години

Преди 90 години в България е имало закон за изтребление на разбойниците. Такъв ни трябва и сега.

27

Анонимен

преди 9 години

Около пазара си е пръстъпна зона, пълно е с каква ли не чуждестранна ***. Ако не ви се налага не минавайте от там.

26

Ха, ха,ха,...

преди 9 години

...и после питайте защо турския Султан е бесил и клал в ***...ха,ха,хаа...АМИ ВЪРШИЛ СИ Е РАБОТАТА ЧОВЕКА /..затова е бил на власт цели 5-века./

25

Анонимен

преди 9 години

Моля ви, не забравяйте политическата коректност!За онова племе или добро, или нищо!

24

Добри новини

преди 9 години

Нали е бил некъф крадец.Бръмчал е в районът на пазарчето.Сигурно е дърпал чанти и портмонета на горките хорица. Е,мадафака мери кристмас. Казана в ада с коледни лампички ли е или само с гирлянди? :))

23

Суека

преди 9 години

До ЙовоМВР е карикатура на онова МВР от 1944 назад ... което си е вършило работата и не е гледала кой е престъпника и всички са били под ножа на правосъдието . Сега всичките ни до едно министерства и организации са фиктивни и действат и вършат колкото 1 подметка може да работи толкова и те за пред хората и си лапат заплатите за нищо работа ! Твърда ръка трябва в такива моменти , но тя отдавна е омекнала нали трябва да сме толерасти и демократи ... уж сме лъвове по герб а ни избиват като мишки.

22

ЕДИН РОМ

преди 9 години

До ПотърпевшНе се притеснявай - просто не си оставяй отворен капака на двигателя и всичко ще е наред!...Колкото аз съм ром толкова и ти си потърпевш... Какво удоволствие ви прави да си измисляте истории не знам... Два пъти му откраднали акумулатора посред бял ден! Ха ха ха хах ха!!

21

Анонимен

преди 9 години

До ЕтнологФакултета (също Факултето) е квартал в София, разположен в район Красна поляна. Намира се северно от кв. Барите, южно от жк Западен парк, западно от жк Красна поляна-2 и източно от кв Суходол. ..Кух си като 6 (шест) хралупи! :)))))

20

hoi i kor

преди 9 години

14/88 чичо беше прав