14

Анонимен

преди 9 години

Искам да кажа някои нещта по адрес на папата и другите попове и ходжи ама ще ми го изтриете.

13

Гай Баньо

преди 9 години

А Папа Франциск да позволи одитор да влезе във Ватикана.Весела Коледа!

12

религията - 2

преди 9 години

Точно така , всички да станат потенциални терористи , религията разделя и озлобява хората , без Религия животът ще е по хубав

11

до 16

преди 9 години

ама ти си слушай газовия господар, нали ти е любимец.

10

Анонимен

преди 9 години

Папата е уникален. Фен е на футболния клуб Сан Лоренцо. Порица и алчността на кардиналите във Ватикана.

9

Анонимен

преди 9 години

Уникален мошеник и манипулатор,като цялата им педофилска църква.Всъщност какво точно е общото м/у католическата и православна църква,че този се чувства длъжен да ме поучава.

8

един българин

преди 9 години

До: номер 13А ти откъде си толкова сигурен кога е бил роден Иисус? Голям специалист! То историците не знаят на много исторически личности родени много по-късно рождените им дати, тоя бил сигурен кога бил роден Иисус. А и между другото името му не е Христос, а Иисус от Назарет.А историците и досега не са сигурни дали изобщо е имало такъв човек. Та рождената му дата е най-малкия проблем.

7

Православен

преди 9 години

Православните християни в Русия, Сърбия, Украйна, Македония и Грузия посрещнаха Бъдни вечер по Юлианския календар на 6 януари.

6

Маркс

преди 9 години

Папата изглежда и се държи порядъчно, е ако беше и агент на ДС щеше да е велико, ама нейсе!

5

Анонимен

преди 9 години

ти си най-големия лицемер и безбожник дъртьо!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Този папа беше избран като защитник на бедните и слабите. Затова носи името на римокатолическия светец Франциск от Асизи.Той придава малко по-човешко лице на Ватикана след десетилетия на педофилски и гей скандали.Дали папата е такъв, за какъвто се представя само Бог знае.Все пак аз съм склонен да му вярвам повече, отколкото на предишните, които си бяха откровени сатанисти и слуги на "световния елит".Въпросът е защо православна България трябва да обсъжда какво е казал католическия папа ?

3

Лили

преди 9 години

Папата е свестен и добър човек. Ако всички бяха като него всичко щеше да е ОК. Папата е честен и добър човек. Защо на доброто (независимо къде и какво) се прави така да се очерни и превърне в зло? Какво задоволство изпитва човек да говори и върши зли неща? Все пак има Вселена и може би там се виждат по добре тези неща.

2

Анонимен

преди 9 години

каквиса тези вери секти абе чист бандитизъм

1

Анонимен

преди 9 години

Едни от най-големите зверства в човешката история са извършени в името на Бог....Така че Бoг да влезе в живата ми-не,мерси...