5

мда

преди 9 години

За да ги "отмени" значи подозренията, на хората че камерата не е наред са основателни. Иначе нямаше да се откаже от глобите. ;-)

4

Емо

преди 9 години

Браво, така ще даде на поне малко стресиралите се нарушители екстра "криле"... може и някой от тях да зарадва някое падувско семейство за коледа с прегазено дете или прегазен роднина...какво друго да очакваш от десен популист защитаващ интересите на честните и ощетени каращи по-бързо от разрешеното, които са жертви на безскрупулната полиция, която се опитва да озъбти до известна степен дивия маниер на каране на италианците.

3

Хуйо Хуев

преди 9 години

Става ми ДедовияТ по коледа.....хахахаххаха...........

2

Северозапад

преди 9 години

А тук ако се сметнат всички спестени глоби от неправилни паркирания,превишена скорост в града,неправилни маневри и нощен контрол на полицията по градовете ...не мога да я напиша тази сума.Ако ако ако ....прекалено много АКО ни станаха в тежкия живот като българи.

1

Анонимен

преди 9 години

Бате Бойко,Стори и ти чудо. Ти си силовак, ти можеш, ако поискаш, да накараш *** да платят компенсация поне за част от щетите, които са предизвикали със зулумите си! Ако нямат пари, да плащат с труд!