129

Анонимен

преди 9 години

ПрУфесорът е прихванал от Ентелекта и ЕнтЕлегентността Борисова! Какъвто "учителят" такива и псевдо професорите!!!

128

Скакауец

преди 9 години

Какъвто овчарят, такива и уфсити! Едва ли овчар ще допусне уфсъ да го бие по интелект!

127

Марийчето

преди 9 години

Да отричаме и анализираме светила в световната наука е най-малко смешно и глупаво. Проф. Танев, знаете ли,че когато човек не знае какво да говори е по-добре да мълчи ?Степенуване на научни звания : доцент, професор, академик , *** т.е може да си професор и да си ***.

126

От наше село

преди 9 години

Те, такива като министърчето и сие толкова си могат. Да плещят, плюят, обиждат и разрушават. Новото е, че България им е тясна и почнаха вече от Атлантика, та чак до Урал. Това се казва мащаб...! Няма що, достойни са наследници на министър Големанов - " Министър. Над мене, фу, небе!"

125

АНОНИМНА

преди 9 години

ТОЗИ УМНИК Е НАЙ- НОВИЯТ УЧЕН В В БЪЛГАРСКАТА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ".БРАВО.!" НЕКА МУ ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПО ПРОЧЕТЕ НЕЩО И ТОГАВА ДА СЕ ИЗКАЗВА.НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН И НЕ ЗНАЕЩ И ЗЛОБЕЕЩ И НАФУКАН ПО ВЪПРОСИ ОТ КОИТО СЪС СИГУРНОСТ НЕ РАЗБИРА НИЩО. САМОЧУВСТВИЕТО МУ Е ГОЛЯМО НО... ПОКРИТИЕТО ЕДВА ЛИ. УЧИТЕЛИ! ПОМИСЛЕТЕ СИ КОГАТО ГО КАНИТЕ ВЪВ ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ.......КАКВИ ГЛУПОСТТИ ЩЕ НАТВОРИ.47840

124

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Честита Коледа господин министър Тенев.Нека Бог ви дари с много много мозък и възпитание, вие имате нужда.

123

Лоша работа

преди 9 години

До АнонименАз съм от този народ, не съм *** и не го заслужавам.

122

Българин

преди 9 години

"Танев нанесъл удар по "умните и красивите""Още нищо не сме видели от т.н." умни и красиви". Този само е "върхът на сладоледа". Там е събрана *** ,която е готова да минава "през трупове" ,за да е на власт.Конкретно този трябва да бъде моментално изритан от министерското кресло и да му се ревизира "професорската" титла. Аман от такива "професори".Много станаха ,но и за "*** не стават"Конкретно този ,ако има грам достойнство би трябвало да се "скрие"

121

Румбо

преди 9 години

Когато един професор говори в училище по начин,които е подходящ за кръчма и то след третата ракия,това казва много!

120

мишо

преди 9 години

Много подозрително министър Танев, награби да прегръща и се снима с красива ученичка и повика момиченцето от хора да го целува. Това поведение намеква на педофилско.

119

Венелин

преди 9 години

Известно е, че ББ няма да назначи министър, който е по-интелигентен от него...

118

Само Танев!!!

преди 9 години

"да се държат твърдо с маджари, евреи, арменци, докато омекнат...Ако която и да е политическа партия умалоуважи валидността на горния цитат, то тя не работи в интереса на днешния БЪЛГАРИН, който като отиде в чужбина дава мило и драго да го експлоатират хора с нагледно по-висш възглед към живота (горноизброените)... Но малко са днешните БЪЛГАРИ които виждат равновесието идва с твърдост която ни липсва генетично като нация... Останалите са от БСП, т.е. Коне с капаци

117

Анонимен

преди 9 години

Цялото правителство плюс парламента трябва да минат тест в психиатрията.

116

Анонимен

преди 9 години

Този е поредната Бокова калинка.ГРОБ са наредени ненормалник до ненормалника.И не ми излизайте с номера че не е кадър на Тиквата.Щом е в това правителство значи е удобрен от Тиквун.

115

професорка

преди 9 години

Представителната извадка на правителството е факт! Коалицията на ГЕРБ с РБ доведе до няколко недоразумения - Милената, Раданчето, Москов и сега на преден план излиза този. Имам само една молба към ДНЕС - не публикувайте повече снимката на този тип - нискоинтелектуален, нискообразован, чисто и прото - ***. Той не е идеята за бълтарин. Оставаше да каже, че Менделев е преписал Периодичната система от него самия! Колкото и да мразите Русия, тя е велика !

114

Дедо от Софийско

преди 9 години

До бай Вълчо от Хисаря"Пиша това в трезво състояние защото неговия началник е без конкуренция.Моля ,ако някой иска да се обзаложим на 2 литра хисарско мерло да си напише мейла."Бай Вълчо, нема да се обзалагам, оти и я мислим като тебе. Ама от мерлото нема да се откажем, ако почерпиш :).

113

Анонимен

преди 9 години

А бе, нали искате хората да не са "***" и да имат собствено мнение. Човека ви го каза, никакви учени не са това!

112

bolbov

преди 9 години

Същество от неясени род и порода,вдига врява да му обърнем внимание.Грешка.ГООляма Грешка за живост нечовешка.

111

асд

преди 9 години

Професора да се скрие. А тези от БСП, дето харизаха ДАНС на ДПС и Пеевски просто да изчезнат.

110

край

преди 9 години

Вярно бе, какво ли е мнението на професора за премиера. Интерестно как би го описал откровено.НО оставаката требва да му се иска за това че допуска, съгласява се и приема за нормално БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА да се "пръскат" по света и за това да ги насърчава да учат най-вече английски. По този път България ще изчезне до 20-30 г. В нормална държава /даже и балканска/ такъв човек няма да е министър на другия ден нещо повече ще му се отнеме гражданстово на безродника.