46

мръсен циганин

преди 9 години

Честита Коледа на всички господ здраве да ви дава!Що се отнася до Русия и уса то коментарите са излишни просто изчакайте още малко и ще видим!!

45

край

преди 9 години

Санкциите са наказание. Запада и най-вече Америка си мисли че може да наказва Русия. Грешка. Европа пък греши двойно. На път е да загуби Русия като партньор и да го тласне към съюз с Китай, Индия, Турция и др. Русия е част от белия свят, част от Европейската христянска цивилизация.

44

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПо-добре дърта проскубана мецана отколкото миризлив свински *** от Балканите!!!.

43

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо Путин оприличава Русия на мечок, когато по-скоро трябва да я нарече дърта проскубана смрадлива мецана.

42

я-я

преди 9 години

ОК, щом швабата го казва значи е рано да се смекчат санкциите. Ако фрицовете настояват дори и ние ще наложим санкции на Русия.

41

sinia

преди 9 години

Какви санкции какви 5лева.....това ако го приложим на ЯНКИТЕ....точно им давам от 1 до 3 месеца.....егати измислената държава....

40

мастрс иван

преди 9 години

незнам дали е много вярно но руската мечка може да победи калбоят от дивия запад и даже ще го изяде заедно и с по савремените американци.

39

На снимката

преди 9 години

бледият, обратен, соросоиден *** със старческите, влажни, северно-атлантични очи мечтае за 6-7 годишно момченце...

38

neo

преди 9 години

Света отива към катастрофа. Запада е в открита война с Изтока. По ясно от това няма. Крадеца вика дръжте крадеца. Сащ със сума ти военни бази в други страни казва на Русия че били заплаха и имали имперски амбиции. Хахаха *** наглостта. Европа със свалени *** ,жалка и немощна пред своите собственни икон.проблеми изпъва вратле срещу Путин. Малките наакани държавици сателити на гейзапада врякат и ше се задавят от злоба да бъдат и те сред големите. Много жалка картинка. На кого не е ясно още.....

37

морски

преди 9 години

Това е като полски мишок да налага санкций на ястреб.Смешни са тия от ЕС.А американски фирми за шистов газ вече фалират заради ниските цени на петрола и газа...Бумеранга се връща вече.Слава на независима Русия!

36

Брат

преди 9 години

***! На Русия и пука за вашите санкции! Не стига че са незаконни, не отговарят на никакви международни договорености, а и са вредни за всички. Но се надявам да пострадат повече, всичките им фирми да закъсат.Надявам се по-дълго да са тези санкции, че руснаците сами да си произвеждат.А колкото до сътрудничеството, видяхме какво очначава това. И най-важното, самите руснаци го видяха, и се надявам напълно са разбрали заблудата в която държат европейските страни.То, освен тях никой друг не вярва

35

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

ЕВРОГЕЍ0ВЕТЕ КАТО ИМ СА МЕКИ КИТКИТЕ МЪЧАТ ДА ВТВЪРДЯТ ДРУГИ НЕЩА. НО СКОРО ЩЕ СЕ НАХЕНДРЯТ НА НЕЩО КОРАВО С МНОГО БРИНЕЛИ!!!

34

Анонимен

преди 9 години

дърта шваба малко бой ядохте ВСВ ш....и хамерикански слуги

33

Танг

преди 9 години

Бой до дупка по диктатора-хобит и самозабравилите се руски *** - още санкции и още ограничения, докато умрат или те или имперските им абиции.

32

Берлин

преди 9 години

Както казва бай немец - за русняка ше има Zuckerbrot und Peitsche. :)))

31

Анонимен

преди 9 години

Що злоба и мръсотия се чете в тоя поглед.

30

морски

преди 9 години

САЩ са нахлузили яко синджира на врата на Германия щом тоя говори така.Слава на независима Русия!Четете истинските нецензурирани новини в ALTER INFORMATION.

29

Анонимен

преди 9 години

Germaneca , kakto vinagi - kratuk I qsen.

28

Анонимен

преди 9 години

Междувременно рублата покачи стойността си на 54 за долар (преди 6 дни беше 74 за долар). Реших да напомня на някои форумци, които постоянно ни информираха за срива на рублата, обаче забравиха за покачването й в момента.

27

Анонимен

преди 9 години

До здравейНещо по-смислено освен медец и фризери може ли да измислиш? Или така си го запоминл и така го повтаряш?