10

Анонимен

преди 9 години

vbox7/play:1fa144ad7c

9

!

преди 9 години

колегата по-долу е прав, москвича е сложил всички в малки си джобМосквич 410 - 1957г ; има няма 20 години преди франсетата!

8

Шоп

преди 9 години

Беше много впечатляваща навремето, не приличаше на нищо друго, широка, големи прозорци, с много място за багаж. През 80-те една такава паркираше на Дунав и Симеон, после се повреди и така си изгни на улицата. Франсетата обичат да фантазират, и на тема коли включително.

7

Хехихи

преди 9 години

Имам няколко колички от едновремешните Machbox и едната е тази

6

ha ha

преди 9 години

4x4abc/4WD101/who.htmlеми не са франсетата, Фердинант Порше е

5

ha ha

преди 9 години

В друъга статия пишеше, че първото 4х4 е било дъщерна фирма на фолксваген, после се сляли двете фирми, та се разберете кога и колко да лъжете. Хайде да не ровя да ви тъся линк към нея.

4

с.

преди 9 години

Бантустанските комплексари уважават само немски автомобили задължително на газчица!Франция винаги е произвеждала самолети и автомобили,а освен това има и страшно развита индустрия!Франция и Германия са икономическите двигатели на цяла Европа и са двете най-големи икономики в еврозоната!А иначе Ранчо съм карал навремето и беше яка машинка!Също и Талбот!Но голямата ми страст се нарича Ситроен!

3

Ламби

преди 9 години

Никола, идеята на SUV е градски автомобил с възможности до някъде на вседеход. Москвич е точно такъв, а защо не прилича на Matra или RAV4 питай рашките.

2

Никола

преди 9 години

Ламби , нищо не си разбрал , изрично се казва на няколко пъти в статията , че не става въпрос за 4Х4 . Това е и идеята на Матра , да изглежда като скъпите джипки 4Х4, а всъщност да си е просто леко повдигнат автомобил . Много добре си спомням този модел и навремето изглеждаше супер атрактивно . Впрочем , французите са автори на много от нововъведенията при автомобилите , като предното предаване например .

1

До имащите проблеми

преди 9 години

Имащите интелектуални проблеми..... Авторът(или по скоро преводачът :д) няма предвид, че във Франция не се правят самолет, а че конкретна френска компания не прави. Когато не разбирате един текст го прочетете пак, нищо че е на родния език ....