147

Анонимен

преди 9 години

Нефта, въглищата и газа поевтиняха до двойно. Защо тока още е скъп?

146

Анонимен

преди 9 години

И за нормален период да ги отчитат, сметките пак са високи, г-н Борисов! ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ ДЪРЖАВНИЯ ДЯЛ В ЕРП -тата???

145

тя

преди 9 години

Високи сметки за ток? Наближава февруари - внимавайте какво ще ви се случи!

144

Анонимен

преди 9 години

Ми той миличкият пак не е виновен за нищо. Всички в лай... а той невинен

143

Анонимен

преди 9 години

Енергетиката я управляват бившите комунисти и техните ченгета от ДС.Петко Сертов збегал от страх,защото е бил консултат на фирми за износ на ел.енергия за Гърция и Турция.Там са водени дела и има решение на съдилищата с решение че износителите са престъпници.Предстои нашата прокуратура да се самосезира и да започне най-после да озапти нашите мафиоти на едро.

142

Анонимен

преди 9 години

Много трафопостове във Варна,Добрич и Шумен са собственост на местни феодали ,които продават ел.енергията на фирми на цени,каквито си пожелаят.Има закон ЕРП-тата да изкупят тия трафове,но не се получи-защо?В същото време фирмите ако пожелаят да се свържат на друг трафопост на ЕРП,същите рекетират с по 5-10 000 лева за проучване,проектиране,заплащане на кабела до обекта и т.н.Фирмите губят за това,че крайният им продукт не е конкурентноспособен по понятни причини. БГ хаос и беззаконие.

141

Анонимен

преди 9 години

До един *** по долуКога пък Левски е държал бухалка и е изнудвал обикновените хорица по всички възможни начини. И не знам Левски да е пил кафета със султана.....:-)

140

бат

преди 9 години

БАТЕ БОИКО СЕ НАДУЛ КАТО В ...СТОЛИЧАНИН ПОВЕЕЧЕ.....ИДЖА ФЕВРУАРИ НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДАСА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК АА ....НЕЩАСТНАТАИ ПРОООСТА И *** КОАЛИЦИЯ..МИРИШЕ НА ГАДНООО БАТЕ БОИКОООО НЯКОИ СЕ Е НАСРАЛ ОТ ВАШИТЕ ..МИРИШЕЕЕ

139

0

преди 9 години

в тази държава има ли един които МИСЛИ СЪС ТИКВАТА СИ *** НЕЩАСТНИ държавата ли трябва да мисли за твоята сметка *** останали от соц. време.М А Л О У МНИ ЦИ И *** НЕШАСТНИ...как така 30 години само на едни същи хора сметките са им високи

138

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера, защо винаги когато ГЕРБ дойде на власт цените на тока скачат, а тъпия елкторат хем гласува за българоубийците, хем после ги псува по форумите. Май е някъкъв много странен вид мазохизъм.

137

БСП намалиха ...

преди 9 години

... цените и орязоха държавните субсидии на тока на пазарно ниво и енергоолигархията, водена от Прокопиев, се скъпа една година да протестира чрез платените им марионетки, водени от Асан Генов и неговото НПО.

136

Консюмер

преди 9 години

Сметката ми този месец е по-восока от сметката ми миналия месец - Бойко е виновен, да-го-е... !Виновен е, защото не е дошъл лично да отчете показанието на електромера ми. Ако пък е идвал, значи го е отчел грешно или е излъгал... При всички положения Бойко е виновен!Аз не може да съм виновен. Никога! Аз никога не лъжа и освен това и през ум не ми минава да крада ток.

135

Борисов и ...

преди 9 години

... 13главата му Ламя работят в полза на ЕРП-тата, които обират хората. вдигнаха цената на тока (чрез другаря Лизашки), за да правят ЕРП-тата отново свръхпропорционални печалби, и я замразиха (ГЕРБ и ПФ), за да баламосат простия електорат. Сега ще въведат и държавни ваучери за уж подпомагане, за да могат да трансферират държавни, на данъкоплатеца, пари в частните джобове на ЕРП-тата, които ние после ще плащаме двойно. Това е енергийна "политика" на Борисов в полза на ЕРП-тата.

134

По силата на ...

преди 9 години

... коя логика най-тъпите в тази държава (неграмотниците, без образование, Борисов и Цветанов) биха били в състояние да направят нещо смислено?

133

атакист

преди 9 години

идва тикво нещо малко по страшно идват бесилки и публично линчуване

132

плондер77886

преди 9 години

"Страх,лозе пази!"

131

наглеци

преди 9 години

Не съм виждал по нагло НС до сега...то не им стига че получават огромни заплати,имунитети,возят ги в скъпи коли,но и ще вземат пари от инвалидните пенсии да си направят застраховка живот,явно много ги е страх от народа.

130

Анонимен

преди 9 години

Моята сметка е увеличена пък с 200лв - досега плащах 1лв, а сега цели 201лв.Как може такова нещо! Протестирам!

129

аАААААААААА

преди 9 години

МОЯТА СМЕТКА Е УВЕЛИЧЕНА С 50 ЛЕВА ПРИ СЪЩОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ И ЕЛ.УРЕДИ,МАЙНАТА МУ НА ЛЪЖЛИВИЯТ БОЙКО

128

Анонимен

преди 9 години

ERPETATA SA PLASHTALI NA GREB I SEGA IM PLASHTAT I SHTE GI IZPRATAT V GROB- POLITICESKI.NARODAT SHTE VASTANE I OTNOVO SHTE SVALI BOKO.