22

Анонимен

преди 9 години

Аз не знам цялата истина но знам че 50% тука от драскачите са поръчкови *** и 40% са ***.Всеки от нас знае че правосъдие няма не стига че не правим нищо да променим това ами като ни кажат истината вием като чакали.Затова сме обречени.НЕЩАСТНИЦИ

21

Анонимен

преди 9 години

Тоя Митов, същият краставичар като Вигенин. Ама то такава ни е външната политика - над*пена.

20

непукист

преди 9 години

Тоя зализания като казва ,че "съдебната ни система е част от проблема" (не че не е така) случайно спомня ли си ,че ББ беше почти цял мандат премиер и тогава проблема беше същия и нищо не направи? Защо сега трябва да вярваме ,че съответната реформа ще бъде реална ,а не удобна за определени кръгове?

19

Пламен Петков

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА"Какво се дърлите бе ***... - не е ли прав човекът..."-Ако аз дойда у вас и кажа пред всички ,че си много тъпо парче,ще бъда прав,но жена ти ще ме изгони.

18

Анонимен

преди 9 години

Съдебната система си се развива и не фрасето ще каже добре или зле.Затова драги съдии и прокурори като светнат омазани политически *** не се туткайте , а бързичко ги приберете на топло (така се гради уважение).

17

Анонимен

преди 9 години

Политиката на новите стари управляващи... Вместо да бъде изгонен като персона нон грата му целуваме з...ика. До кога някой ще идва и най-нахално ще се разпорежда? Като нямате самочувствие и достойнство не заемайте постове. Просто се срамувам от управляващите. За това че трябва реформа - да, но никой не казва как да стане, с какво ще се яде и пие, само си говорят, но някой да е направил нещо? Но най-виновни са продажните журналист, не че има други, и те трябва да ядат...

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкабана явно има авоари тука и не смее да си признае

15

Анонимен

преди 9 години

*** министре - правосъдието за това е правосъдие за да не му пука от Кабани , глигани и други подобни , махни си опиканите ръце от съда НЕ е твоя работа.А *** френски да прави *** и да се маха от България, няма работа та взел да се бъка в нашата.

14

за 15

преди 9 години

До АнонименХАПНИ ПИЦА Е СЕ УСПОКОЙ

13

Анонимен

преди 9 години

Без КОРЕННА промяна в закона няма да стане ...тази "независимост" зад която се крият корупционерите с този ги прави недосегаеми...превърнали са съдебната система в ООД с ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ - ПЕЧАЛБА

12

СТАРНДЖАТА

преди 9 години

Всички страни със посланник, само Франция с Кабан. Впрочем Меркел наскоро ги пошамари малко, пак ще има. Кабан така лесно не разумява.

11

Анонимен

преди 9 години

Митов пред Кабан: Ценим мнението на посланицитеКабан в отговор на Митов: Ценим продажните *** като вас.

10

Анонимен

преди 9 години

ЦЕНИМ МНЕНИЕТО НА ПОСЛАННИЦИТЕ, НО СЛУШАМЕ САМО НАШЕТО СИ!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Митов, ти отдавна имаш статут на жалък страхливец и продажник, и липсата на каквато и да е забележка към френския посланик, само затвърждава това.

8

Анонимен

преди 9 години

Тоя накрая ще свърши като американския посланик, който също имаше навика да си вре носа в държавните дейности и да се изявява като главно действащо лице в държавата. Накрая ще плаче на тръгване като Уорлик, макар че Уорлик май плачеше не от мъка, а защото го пращат в посолството в Афганистан.

7

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

Не е въпроса в това дали казва истината или не, въпросът е работа ли е на френския посланик да се намесва във вътрешните работи на държавата? Не. А министър П*тка на снимката му целува ръка, това е падение.

6

джона

преди 9 години

когато Холанд повдигна въпроса за глобата на Парибас пред Обама, последния го отпрати най-вежливо но твърдо казвайки му че той не може да се меси в работата на съдебната власт. А тук посланичето е решило че ние сме му губерния

5

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Какво се дърлите бе ***... - не е ли прав човекът...

4

Анонимен

преди 9 години

Момчето е оправно. Млад, ама оправен, кадърен. Взима поне 200-300 хил долара годишно от американските фондации като консултант. Отдавна си е осигурил детето старините в Америка и няма грижи. За такива пари всичко се цени и всичко се целува щом кажат началниците.

3

портиери и готвачи

преди 9 години

Ксавие дьо Кабан е един най-обикновен канцеларски плъх. Той си няма понятие от политика! Единственото, което той е управлявал през живота си, това са няколко чистачки, пазачи, шофьори, секретарки, портиери и готвачи.