11

Анонимен

преди 9 години

Дам, само в БГ има към 3-4 милиона руски шпионина ;)

10

нико

преди 9 години

простотии , големи простотии за наивници ... написани статии на посредствено ниво , целящи да ни убедят колко е добър западът и колко е лоша Русия

9

Анонимен

преди 9 години

До в парламента саА Гюнтер Йотингер нещо няма ли да каже за Северния пАток? Отиващ в Дойчланда? Северния пАток не е ли също нарушение на европейското законодателство. Защо немците не спрат да внасят газ по него?

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"ТЕРИТОРИЯ НА ЕС" Е ПРАВЕН НОНСЕНС. НИКОЙ ЗАПАДНА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ПЪЛНИЯ СИ СУВЕРЕНИТЕТ. НАСКОРО БРИТАНЦИТЕ ВИ ГО ЗАЯВИХА СЪВСЕМ ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО.

7

се

преди 9 години

Не идва трета,, Топла война"! . Като полетят Тополите и Сатаните ще се стоплим завинаги!

6

Анонимен

преди 9 години

До в парламента саНяма "територия на ЕС". Има българска територия. Или да друга държава от ЕС.

5

Отвратително!!!

преди 9 години

Американците са обхванати от такава тотална шпиономания и мания за подслушване и следене на целия свят, че повече няма накъде. Не стига, че следят и подслушват целия свят и дори най-близките си съюзници (мобифона на АНГЕЛА МЕРКЕЛ!), ами СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЛЕДЯТ И ШПИОНИРАТ ДОРИ И ДОБРИЯ СТАРЕЦ-ДЯДО КОЛЕДА!!! Те не се свенят да подслушват и следят дори световноизвестния Дядо Коледа, а ние искаме нас да не подслушват. Надежди говежди както се казва.

4

в парламента са

преди 9 години

Другарите Явор Куюмджиев и Таско Ерменков от БСП бяха така любезни, да внесат в Народното събрание законопроект, който да изключи част от българското Черноморие от територията на ЕС, за да може тръбата да се счита за междусистемна връзка и да бъде запазена само за Газпром. Еврокомисарят Гюнтер Йотингер каза, че цялата тази сага е недопустима и привика министъра на енергетиката Драгомир Стойнев (също от БСП) в Брюксел да даде обяснения. Същото министерство забърка целия хаос в енергетиката.

3

непукист

преди 9 години

Ще ме разплачат за едни разузнавачи ,за други шпиони и като че ли УСА са спирали през цялото това време да слухтят и следят ,включително и най-близките си съюзници(да си припомним скандала с канцлера на Германия)

2

Анонимен

преди 9 години

Ох, много съм притеснен. Те руснаците нали нищо не знаят за нас, пък и ние така се размихме в ЕС. Кво ли има да видят и да вземат? Освен пайнерките друго трудно...

1

1

преди 9 години

Никой който е тръгнал срещу Русия не е стигнал далеч...