14

Анонимен

преди 9 години

В Борунди/демек у нас/ всичкитотално са изпращяли!Какъв българин и Гришо бе!Човека си е оляма работа,голям тенисист,много труд,талант и т.н.,но какво обоима с България,той сам си се фининсира,сам си печелии български спортист!Бля-бля!

13

Анонимен

преди 9 години

Поне да си беше направил труда да дойде да си вземе наградата лично.Явно му е през оная работа .Предпочита да опакова подаръци с Машка

12

Анонимен

преди 9 години

до 12Кубрат заслужаваше даже да е на първо място. Самият факт чер е номер 2 в света след Кличко в ранглистата е показателен. Показателно е, че и си извоюва право да се боксира с него. Цяла България тръпнеше в очакване на 15-ти ноември , но това поведение на Кубрат- тези простотии които наговори за Кличко преди и след мача, накара 90% от българите които го подкрепяха да се отвратят от него. Все си мислех, че легендите които се носят за миналото му, са преувеличени..наистина бил голям ***.

11

Българин

преди 9 години

Абсолютно заслужена награда. Мисля, че със своето представяне направи много българи щастливи през годината. Това беше годината на така чаканото утвърждаване в световния елит в този наистина труден и признат спорт. Самият факт, че българин достигна до номер осем в световната ранглиста е повод за гордост за всички българи. Григор, ти беше гордост през годината не само със спортните си успехи, а и с поведението си на корта и извън него. Бъди жив и здрав и нека годината бъде още по-добра !

10

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Заслужено първо място за Гришко !Да е жив и здрав и да не спира да преследва първото място.Кубрат Пулев много подценен. Трябваше да е поне трети или втори. Достигането до такъв мач с Кличко сам по себе си е голям успех.Не съм съгласен с третото място на Александра Жекова. Не е постигнала нищо съществено. Има повече заслужили от нея !

9

Анонимен

преди 9 години

BERBATOV E N1 NA BALGARIA.GRIGOR DIMITROV E SLUCAEN-DNES GO IMA A UTRE NE.

8

Анонимен

преди 9 години

До бедна душицаМоци ще стане футболист на годината. Там може да се избират чужденци от нашите първенства.

7

Анонимен

преди 9 години

До дедо Ташунко 8Явно не си се доближавал до тенис корт в България и си нямаш представа що за матриал саиндивидите практикуващи този така "престижен" спорт.

6

дедо Ташунко

преди 9 години

Крайно несправедливо е това, че не направиха Пулев спортист на годината. Толкова бой изяде в рамките на 15 минути, можеше Кличко да го утрепа на ринга, ако беше поискал... Браво на Гришо, това е красив и престижен спорт, пожелавам му нови, голями успехи. класацията е горе-долу справедлива, лично мнение, не го натрапвам на никого. Уважавам чуждите мнения, всеки от нас има пристрастия, гледна точкас и т. н. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало ***!

5

Анонимен

преди 9 години

Нека пачите да почнат да плюят СЕГА!

4

Анонимен

преди 9 години

Каквито *** такъв и спортист номер 1............леваци.А тоя *** освен че "покори" дебелият черен *** на Серина и също толкова дебелиятбял *** на една руска *** друго не знам да е покорявал.

3

Сулев

преди 9 години

Пульо в нашенската селска държава додрапал на 5-то, явн матряла не е читав, не е ....

2

бедна душица

преди 9 години

Гришо е най-велик!!!а кво стана с Моци!!искам Моци,Козмин Моци!!!аааааааа-ААААААА-АААААА-ъъъъъъъъъ-ох!!!!!!:))))

1

Анонимен

преди 9 години

Не е малко да стигнеш до номер 9 в света в този изключително труден спорт където конкуренцията е жестока. Браво Гришо!