17

Анонимен

преди 9 години

До Щирлицчувал съм, че най-добрите мобилни телефони били руски. Единствения им проблем бил, че батериите им били в 2 куфара.

16

Анонимен

преди 9 години

До Хеленик БотълингКока -колата в България не е същата каквато е в съседна Гърция или САЩ, тъй като там рецептата е със захар а тука с неиндифицирания продукт вместо захар - глюкозо - фруктозен сироп.Хейтърче чуло си това-онова, но не си доразбрало. Сиропа е с по-високо качество от захарта. Кока кола го ползва навсякъде, където може да си го достави на по-ниска цена от захарта. Произвежда се в България, в Гърция и САЩ също го ползват.Чукча писатель, чукча не читатель.

15

Светлиов

преди 9 години

Сменете моркова,че омекна!

14

Анонимен

преди 9 години

Днес.бг,Защо днес няма материал от рубриката "Денят в снимки"?

13

Хеленик Ботълинг

преди 9 години

До Анонимен - за мерцедеса в щатите - отговорът - не - не е . Както КИА вече не се брои за корейска а като немска кола. И както Кока -колата в България не е същата каквато е в съседна Гърция или САЩ, тъй като там рецептата е със захар а тука с неиндифицирания продукт вместо захар - глюкозо - фруктозен сироп. Е - българската кола не е оригиналната кола тоест както и щатския мерцедес не ще да е дете на Щутгарт - Германия. Въпреки, че бенца никога няма да се произвежда в щатите.

12

Елемаг

преди 9 години

28 март 2011:"Тази година Русия започна износа на хайвер след деветгодишно прекъсване и разчита на рибните си ферми, за да си върне реномето на пазарен лидер.През изминалите три години бяха открити около 12 рибни ферми в Русия. Това е добре за бизнеса и за каспийската есетра, която може да се надява на по-добри времена. "ОТ 3 месеца ми се повръща от откровенна пропаганда.Ама то не ви писва май да го правите!!Айде,коментирайте.

11

Солженицин

преди 9 години

До Анонимен - Вярно е - много пара взимат в Камчатка надзирателите

10

Анонимен

преди 9 години

Абе в северните райони взимат по 4000 долара средна заплата в Русия. Нека да са зле.Бачкайте тук за 600 лв. и четете статии колко зле били русите.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако Мерцедес е произведен в САЩ, немска кола ли е?

8

Анонимен

преди 9 години

Абе то и руската космическа станция се произвежда в задния двор на Пешо в Перник...Вервайте ми...

7

Анонимен

преди 9 години

Сега очаквам статия в която да се обяснява надълго и нашироко, че руснаците всъщност не знаят въобще какво е това черен хайвер.Абе прости западняци, когато в Русия ядяха черен хайвер и пиеха готина водка вас още ви нямаше на картата.

6

Анонимен

преди 9 години

Киселата краставичка вече липсва !

5

Анонимен

преди 9 години

Всъщност малко е подвеждаща статията. Смирноф разбира се, че е руска водка. Не се прави в Русия, но е по руска рецепта.Руснаци бягат сле 1917 г. от болшевиките се установяват в САЩ. От тогава там се произвежда.Но така както е написана статията, то в нито една държава няма национални стоки... всички таблети, смартфони, лаптопи, ПС се произвежда в Китай.Може да пише Еипъл, ама всъщност е Китайско.Какво сега значи това? Че САЩ не произвеждат нищо ли?Не сме толкова балами.Комунизма свърши.

4

Янукович

преди 9 години

Какви луксозни стоки би могла да произвежда една голяма бензиностанция ???

3

Анонимен

преди 9 години

И Лукашенко почна да го усуква за евразийския съюз, сал един Ким Чен Ун остана верен на чикягите в Кремъл :)))))Търговията в долари другари :)))Мухахахахаххахахаха

2

Елемаг

преди 9 години

"Руснаците имат само една ферма за черен хайвер и тя дори не е голяма, допълва той.Я пак се заинтересувайте.Аз само ви подсказвам!!!

1

С.С.С.Р

преди 9 години

И един мармот завива .......