10

Анонимен

преди 9 години

Президент на републикатаУказ 288 за назначаване на Метин Хюсеин Казак за извънреден и пълномощен посланик на Република България в Държавата Катар стр. 36 Преглед на материалаНали щяха да елиминират ДПС от властта? Поредната нагла герберска лъжа! СОЮЗ НАВСЕГДА ГЕРБ+ДПС!!!

9

анонимен

преди 9 години

Тези кресливи протести,тези врякания защо си мислите,че бяха-искаха власт,ама толкова много я искаха,че се събличаха,маймуняха,правеха се на *** пред народното събрание.Задавате ли си въпроса защо беше това,ами за да вземат властта.И не си мислете,че не знаеха че това е възможно само благодарение на съюз с Герб-знаеха го много добре и го искаха.И сега те честните били,моралните,хайде стига и те са същите като гербаджиите-далавераджии жадни за власт.Ни им ли виждате доволните физиономии .

8

Фен

преди 9 години

Нито една партия в парламента няма интерес да се откаже от екстрата Български парламент .Всичко останало е прах в очите на хората и очакване нещо да се случи. Има една мисъл" А дано ,ама на дали",важи в пълна сила за настоящия парламент.Всички със зъби нокти ще се борят колкото се може повече да откраднат и ограбят, без изключения.Няма политици в тази страна които да мислят за народа и за България .

7

Непознат

преди 9 години

супер никой не може да излезе на протест от страх че ще го бият, що не излизате бе отворковци нито пенсии, нито нои, нито училища

6

Анонимен

преди 9 години

РБ са незаконна партия защото използват марката РБ Република България.

5

Анонимен

преди 9 години

ДПС вече два пъти го вкараха на ГЕРБ, с подкрепата на два непопулярни в народа законопроекти.Сега още ги натаманяват. Като си ги нанижат хубаво и ще има коалиция. ДПС ще застанат твърдо зад ГЕРБ, които ще го разберат на предсрочните избори догодина....

4

Анонимен

преди 9 години

Бойкомунизъм = ограбена НЗОК, заграбени пенсии, ГМО, шистов газ, нонстоп увеличение цените на тока... тъй че ако това не са причини за РБ, то скоро ще станат за народа. Февруарска революция иде пак!

3

KKK

преди 9 години

не съм фен на РБ, ама щом тоя кумонист го е казал, значи има смисъл :)

2

Анонимен

преди 9 години

РБ не може да напусне управлението защото е назначен от американското посолство и Брюксел. това дали да напусне или не, не се решава от РБ. А и анализаторът е платен от същите и техните централи.

1

Анонимен

преди 9 години

РБ са единствените, които правят нещо положително в това правителство, въпреки, че на края те ще оберат негативите.