29

POLICIA

преди 9 години

По правилно трябва да пише ''Арестуваха за подготовка на Терористичен Aкт''

28

партиец

преди 9 години

как няма да ги пазят...партиите плащат на всеки избори

27

Маркс

преди 9 години

Пазят ***, а българите- кучета ги яли, пфу!

26

На господа полицаите

преди 9 години

ще им кажа "браво" тогава, когато предотвратят поне едно предварително замислено нахлуване в дома на беззащитна бабичка с цел да й вземат пенсията след инквизиции!А вчера какво се е случило? 150 платени "протестиращи" и 100 възмутени от наглостта им! Полицията разгонва 100-те, защото се предполага, че може да създадат безредици. Ами ако са искали само да скандират срещу ромския терор над лекари и беззащитни старци?!По селата старците поименно посочват мъчителите си, но резултат - никакъв!

25

Някой си

преди 9 години

"ултраси" така ли ги наричате вече,я малко по смело на граждански договор ли са??

24

Анонимен

преди 9 години

Управляващата коалиция ГЕРБ - ДПС, за пореден път бие българи, а на *** позволява всякакъв произвол!Но най-голямата им глупост може да е, да настроят футболните фенове срещу тях!

23

Анонимен

преди 9 години

Има ли статистика за *** престъпления? Не само, че няма, но дори министърът когато го попитаxа да това, отговори, че не е етично да се прави такава. А какво е етично - да продължават да ни малтретират, изнасилват и крадат?

22

Анонимен

преди 9 години

Че имаме проблем с ромите имаме. Но боя какво решава? Ако ти си човек, на който работата му е да участва в масов побой, значи си толкова полезен за обществото, колкото и ромът, който индивидуално налита на бой над лекарите. Трябва много сериозна дългосрочна стратегия за ромите, която е приложима на практика - да се научат, че трябва да се образоват, да работят, да плащат битови сметки и данъци. Иначе всичко друго е в услуга на политиците - противопоставяне на обществото, разделяй и владей.

21

истината

преди 9 години

Не мога да си обесня как в 21 век, вие все още искате да гласувате за някой и той да ви представлява и да изказва вашите желания по-всеки закон! има интернет и това което смятате за правилно може да се сподели с останалите за секунди, съответно за няколко минити да се знае мнението на мнозинството не само в България а по целия свят. Съответно гласуваме да не даваме пари за нищо и те само ще си отидат. Гласуваме да влизат в затвора и да работят без пари докато са там !

20

Анонимен

преди 9 години

Как, никой не видя ,че на шествието -НЯМАШЕ НИТО ЕДИН ***! Милата ни ,,честна,независима ,демократична преса,,... пак Ви хвана за канарчета . И при социямизма ли -комунизма ли беше ,не лъжеха така. Намаше един ***.Та как така ще нападат нещо несъществуващо .Щото ако имаше *** ,непременно щаха да го (ги) изтипосат на първо място в репортажите . Да ,ама ,не!Нямаше ! Пореднате лъжи и манипулации! И нямат спиране .Ще продължават с нови сили!

19

Анонимен

преди 9 години

Футболните запалянковци са грозна, противна и безнадеждна група точно толкова, колкото и римите.

18

Бирено шкембе

преди 9 години

Единствената патова ситуация, в която нашите родни милициноери не знаят как да се държат е когато се сбият две ромски фамилии. Тогава изпадат в тотален цайтнот - просто не знаят кой избирател е няшият и кого трябва да пазят.Виж ако е да се бият протестиращи на жълтите павета или да се защитават ромите - веднага знаят какво да правят. Инструкциите от Брюксел и Вашингтон са ясни.

17

Анонимен

преди 9 години

Те си работят - щатни протестъри. Една част са си на постоянни трудови договори, а другата на граждански, само за определен протест.

16

Непознат

преди 9 години

Тез ултраси кой ли ги е подготвил??????Орешарски също трябваше да си подготви "ултраси" срещу протестиращите пред парламента.Виждате ли хората как си ги подготвят учете се

15

Анонимен

преди 9 години

Кога ще се хванете нещо да работите ?

14

Ку Ку Клък Заклян

преди 9 години

Стигнахме ги американците! Скоро полицаи ще убиват *** и обратното.

13

Анонимен

преди 9 години

Само тези момчета са последната надежда за България. Ако не бяха те онзи долен *** убиец кирил рашков нямаше да бъде осъден.

12

Анонимен

преди 9 години

Само се мешат в мирните протести, на които присъстват нормални хора и хвърлят камъни. Ултраси ми били. Мамини синчета без работа и образование са тези ***.

11

Киро

преди 9 години

Тези запалянковци, да отделят малко време за образованието си. Така може би ще излязат от стадото и няма да приличат на никое малцинство! Прочитайки нещо, може и да разберат, че проблемът ни е в БЪЛГАРСКИТЕ политици. Дано да доживеем да ги видим срещу истинските лоши и не срещу пари!

10

Анонимен

преди 9 години

За Белене !