24

бедна душица

преди 9 години

Аре бегайте и пускайте Преслава:)))))

23

gost

преди 9 години

а тоя какво очаква да се редим с опашкарите нали затова ни докара до това дереже да сме срам за европа и да нямаме никакъв футбол

22

дедо Ташунко

преди 9 години

Най ми хареса, че "можем да бием Малта с характер, дори без игра". И този умник е "президент" на федерацията по футбол? Ако имаше чест и един милиграм достойнство, отдавна трябваше да си е подал оставката! Боби и чест? Трудна работа...Рибата се вмирисва откъм перуката.

21

Очакващ

преди 9 години

А ти Перуко проста,като те слушам май нямаш никакви очаквания.

20

партиен член

преди 9 години

Моите свръх очаквания са първо ти и другите около тебе да се омитате незабавно.Не се наядохте корумпирани мекерета.

19

Анонимен

преди 9 години

имаме ,нямамее ама без теб.

18

исината

преди 9 години

след като нямам очаквания да играят за 20 лв. на мач нали са родолюбци и патриоти а не такива като теб да вземат по 15000 на месец с оня дрогирания . Защо след дискотека трябва на другия ден сина ти да е вратар той не вижда топката от алкохол.

17

Анонимен

преди 9 години

Да, имаме свръхочаквания, че ще играят футбол...

16

Нагъл

преди 9 години

А Боби е нагъл,нагъл ... адски много нагъл,толкова е нагъл,че и сам си е лягал , еееейй !

15

ШибиРиби

преди 9 години

Ох не мога, просълзяват ми са очите като го гледам Боби в очите. Мъка

14

хммм

преди 9 години

егати свръхочакванията аз да бием Малта и Норвегия ли е свръхочакване... или беше нормално да паднем от тях?

13

ШибиРиби

преди 9 години

Боби, я малко денс и оставка.

12

Анонимен

преди 9 години

Аз и към Лудогорец имах малки очаквания, ама се справиха бая добре. Обаче там не се краде, ами се управлява добре.. Айде сега всички в БФС да си намалят заплатите на 1000 лв. и да нямат очаквания за повече и да карат автомобили Дачия! Този Бобката говори за нац. отбор все едно му е бащиния! Това е национален отбор и нацията ще си има каквито си иска очаквания, а ти Бобка като не си съгласен отиди да копаш картофи в Родопите

11

Анонимен

преди 9 години

Ама разбира се! Имайте малки очаквания във всички области българи! - Карайте коли втора употреба, обличайте се с дрехи секънд хенд, бъдете с малки очаквания към тези, които ви управляват, вкл. и БГ футбола! :) Оставете ги да карат джиповете си за 200 000 и да ви говорят за вашите ниски очаквания за да минава времето, да се търкулят годинките и те да си папкат, а вие да преживявате .. и бъдете с малки очаквания, защото това ви чака, като ви управляват крадци и некадърници!

10

Анонимен

преди 9 години

СВРЪХОЧАКВАНИЯ КОГАТО СЕ МАХНЕШ БЕ БОБИНО

9

fox

преди 9 години

ТоО па :) ... що си мислиш че некой ви гледа ... твърде много се надценихте ... :) ... очаквания ... Муааахахахахааааа .... :)

8

Ленин

преди 9 години

Ако българите имаме някакво очакване към футбола в БГ, то е вие и престъпната вече шайка около вас просто да се махнете! Пък после що сабя покаже!!!

7

Анонимен

преди 9 години

До непукистB. MIHAILOV NIKPOGA NE E BIL DOBAR VRATR,KAKTO I BASHTA MU --BOKLUZI I DVAMATA.

6

Върл Левскар

преди 9 години

Пpи създалата се ситуация , Вие г-н Михайлов все повече запpиличвате на Ким Чен Ур .Я се вземете у ръце , че иде Видов ден .

5

Анонимен

преди 9 години

TOZI *** KOGA SHTE SI PODADE OSTAVKATA.PO-LESNO E DSA SVALISH BOIKO BORISOV,OTKOLKOTO B. MIHAILOV.TRESE GO TRESKA ZA VSICKITE DALAVERI TRIABVA DA VLEZE V ZATVORA PONE ZA 20 G.