21

Анонимен

преди 9 години

Докато враговете на Русия празднуват фалита й, на Нью-Йоркската борса се случват странни неща- индикатор Russia ETF, който постоянно е падал изведнъж рязко започнал да расте с много големи крачки. А стана следното-някой преднамерено смъквал цената на акции за а стигнат дъното и тогава ги изкупил по най-ниската цена, това основно акции на енергетически компании в Русия, които притежаваха чужденци. Това означаваше, че половината от приходи на тези компании отиваха в САЩ, а сега пред очи на целия свят с перфектен трик около 30% от тези акции се завърнаха в Русия/ новата им стойност около 2

20

st

преди 9 години

Кой го б..и за рашъта те рашънитее бягат от там хихихихихи

19

мръсен циганин

преди 9 години

Писна ми да пишете комунистите това ,комунистите онова те са виновни за всичко .Айде да ви видим вас чакаме вече 25 години всички казват направете това и ще живеем по добре и кво стана станахме роби няма значение на уса или ес ЗАЩО НЯМА РЕЗУЛТАТ ОТ ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ако сте толкова добри уважаеми *** направете поне 0,01 %от това което направиха комунистите!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Глобалната криза отдавна е замислена, премислена, разиграна в хиляди варианти на компютри от едни демократи, "защитници на човешките права". Точно този чиновник-*** пък е просто пионка без значение.

17

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯДАНО ДИВАЦИТЕ ОТ ТАЙГАТА ПРАВИЛНО ДА СА РАЗБРАЛИ ПОСЛАНИЕТО МУ !*** от тайга са го разбрали, ама нашите *** не са!

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонименако удържи още малко просто Русиями тя държи бе - както умрял свещ държи :)

15

555

преди 9 години

До ТОЧНО ТАКА ТРЯБВАТъпо ,тъпо ама много тъпо!! Едно време така са запачвали статиите в " Работническо дело"!Само дето комунистите поумняха и се научиха на бизнес, а "големите демократи" не мръднаха и крачка и нищо ново не научиха ,затова сега се чудят защо така им влиза изотзад!!

14

Румбо

преди 9 години

Ужасно се надценяват тия!Като им натъпчат задниците с евтино ГМО-ще се осъзнаят,ама късно!На Европа и предстои да стане ислямски пазар на САЩ и нищо повече.Култура,традиции,всичко ще иде по дяволите!Ама щом им харесва....Въпросът е защо и нас насилват!А за Русия Барозу да не бере грижа и много по тежки моменти е имала!Крим е стратегическо място и си струва много повече от 100рубли за долар.Ама това хора дето мислят само как да се продадат(т.е. ***) не могат да го разберат!

13

ГЪЗИРОЗО

преди 9 години

закопа БЪЛГАРИЯ и ЕВРОПАТА също. Да си харчи парите от УСА Департамента

12

ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА

преди 9 години

РУСИЯ , ТРЯБВА ДА СПАЗВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ КОНТАКТИ!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ---РИСКУВА ДА СЕ САМОИЗОЛИРА И ДА ПРЕДИЗВИКА ВЪЗМУЩЕНИЕТО НА СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ!САМОИЗОЛАЦИЯТА ВОДИ ДО ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ВЗРИВ ВЪТРЕ В НЕЯ!РУСИЯ Е ОГРОМНА СТРАНА---ПУТИН НЯМА ДА МОЖЕ ДА НАЛОЖИ НАВСЯКЪДЕ ВОЛЯТА СИ!ПОЧТИ Е НЕВЪЗМОЖНО, БЕЗ ТЕЖКИ РЕПРЕСИИ ПО СТАЛИНСКИ МОДЕЛ!!

11

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с Бисеров, този честен човек?

10

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯи капс лока е най в ляво третото копче отдолу нагоре

9

проруска

преди 9 години

Късно е либе за китка!

8

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯняма да но има претенции за газта в акваторията, абе какво се обяснявам на анадолски подлогиможе да да осмучеш мустака на "бащицата"

7

Анонимен

преди 9 години

вие не можете да си представите каква услуга направихте на Путин, ако удържи още малко просто Русия ще бъде в позиция да извива ръце, сами си го направихте

6

Анонимен

преди 9 години

ЧОВЕКЪТ ГО КАЗА : - НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕТЕ САМО С ПОРОДАЖБА НА СУРОВИНИ, И ПУТН СЕ СЪГЛАСИ И КАЗА, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ МЕРКИ, НО ТОГАВА ЖАЛНА ВИ МАЙКА ЛИЦЕМЕРИ.

5

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯа къде са санкциите за *** заради Кипър, ох забравих те са в НАТО

4

непукист

преди 9 години

Странно и тоя ли като нашия ББ късно загрява или се прави ,че не е разбрал по отношение на Крим въпрос няма и решението е взето от хората и връщане назад няма да има .Като бивш ръководител на ЕС сигурно прекрасно знае ,че сътрудничество се постига като се преговаря ,а не чрез санкции.

3

Плевен

преди 9 години

Поздрав за Барозу с песента на Спенс - Долна кифла ! Сякаш е писана именно за него и ЕС !

2

Анонимен

преди 9 години

как пък искате да санкционирате, ама ако може и диалог да имае.аси и нещастниците