326

Атакист

преди 9 години

Ето това е президент осъзнаващ нещата, а не носещ се по течението, и гледащ си личните интереси. Да живее Русия защото, именно руският народ е този който го избра и подкрепя, дори и в такива трудни времена, следователно е достоен народ в сравнение с много други.

325

Анонимен

преди 9 години

Абе Даниеле, невежо, ако това туското е параноя, какво да кажем за САЩ дето все някои им застрашава националната сигурност и са си разположили базите по цял свят, бутнаха си кулите близнаци и си убиха сумати народ за да си намерят враг и да водят войни. Що за промит мозък трябва да е човек, който още им вярва, че са борци за демокрация и човешки права, а Русия е лошата.

324

Даниел

преди 9 години

Това руските управници са клиничен случай ми се струва. От близо 80-90 години все им се привижда как някой ги напада, как целия свят е срещу тях. От 100 години живеят с тази параноя и заблуда и наливат луди пари във военния сектор, а икономиката им кучета я яли.Дали някой ден ще се осъзнаят изобщо ?

323

Климент

преди 9 години

Поправка:"със неприкрито" е неправилно като правопис.Граматически коректно е "с неприкрито".

322

Климент

преди 9 години

До 11Ей, това тролчетата и през ум не ви минава....., че може правописната грешка да е неволна!И не се пише "убаво" и "аве" - все едно си в кръчмата на село! Явно обилно си "надарен" откъм умствен дефицит, гледайки просташкия ти "изказ"! Т'ва простаците със непокрито самочувствие сте най-смешни! Е "дивото зове" - к'во да правиш?!

321

Той е

преди 9 години

До за 454кой е започнал война с Грузия? Като не знаеш как се развиха събитията през 2008г, не се обаждай неподготвен, само да се излагаш!

320

Киро

преди 9 години

Русия винаги е била и винаги ще бъде в сърцата на българите обичана и близка. Това обаче не може да се каже за отношението ни към американци, англичани и т.н.

319

Климент

преди 9 години

Рационално е Западът да си сътрудничи с Русия - от това и двете страни ще спечелят! Конфронтацията не е решение! Лаиците не знаят, че Велика сила, като Русия, не може да бъде изнудвана чрез санкций, а и въобще!

318

амида

преди 9 години

Никой не ви плаши или изолира, напротив. Същото което ства с жените ви като дойдат на море, това става и с вашата държавата ли е какво се води.

317

мехмед

преди 9 години

До за 454това е супер държава,това е супер президент той еправ никой не може да я победи

316

sssr

преди 9 години

Да живее Русия.

315

Анонимен

преди 9 години

На началника на бензиностанцията му нахлупиха ушанката до кръста!

314

Анонимен

преди 9 години

До Вангел Рилскищо не си ходиш в мАсква?

313

Реигън

преди 9 години

Тоя забрави какво стана със Съветския съюз .

312

Анонимен

преди 9 години

"Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!" - ами то точно това се случи

311

Анонимен

преди 9 години

Православието НА БОГ от там е за всички хора не е монопол на Русия

310

за 454

преди 9 години

''Православната'' россия държи една *** в центъра на мАскава......и започна война с православните ГРУЗИЯ и Украйна...Да не говорим,че най-големите славянски държави Украйна и Полша не искат да чуят за рашата

309

че кой се плаши

преди 9 години

Ние се гъбаркаме с въглеводородното джудже - всеки ден нова простотия от рашата :))

308

Вангел Рилски

преди 9 години

До ...В глуповатия ти и безсмислен "коментар" (без реални аргументи) лъха типичната, тенденциозна, русофобска злоба, породена от ИСТИНАТА, с която комплексарските ви, дребни, "фобски", душици не могат не само да се примирят, но дори и да признаят!Та...ясно е колко си интелектуално "надарен" откъм умствен дефицит! Абе, с една дума: "Не е лесно да си тиква", ама толкова ти е ума, че даже нямаш ум, за да го разбереш!

307

Анонимен

преди 9 години

До Горд БългаринБРАВО--има още истински БЪЛГАРИ в нашата РОДИНА.....БРАВО.