47

Анонимен

преди 9 години

Никакви нови избори преди управлението на държавата на всички нива не се освободи от турските калинки и преди да се приеме закон за задължително гласуване само в границите на България!!!

46

IZBORI

преди 9 години

IZBORI 2015

45

Румбо

преди 9 години

Балансьорът май почна да огладнява и щедро предлага услугите си.....Само че подкрепата на ДПС винаги излиза през носа на ползващия я!

44

Анонимен

преди 9 години

България трябва да се освободи от турците още един път, пита се кой е царят-освободител.

43

долу дпс

преди 9 години

А кога НС ще се освободи от дпс...? то не че работят много но пияни правят закони,и ги чака голяма ваканция,интересно защо парламента не започне работа като всички други хора на 5 януари.

42

Анонимен

преди 9 години

да но как да разберат ДПС че с избори не се бори срещу неграмотията и беднотията

41

до: ДПС

преди 9 години

вместо да дават милиони за Избори да пратят 10 студента от турски произход в Чужбина да се образоват че само кравари и овчари турци имаме , срам и позор

40

студенти в Германия

преди 9 години

Метане виж колко български турци студенти има в Германия , на 100 българина 1 български турчин студент , тоест на български казано турците в България са неграмотни и бедни

39

до турчин

преди 9 години

Приятелю, проблемите на България започнаха откакто се създаде ДПС! Това е най-човеконенавистната хунта, върлувала по нашите земи в най-новата ни история. Иначе Хасан и Осман са строили, на мен жена ми е туркиня (не от български произход) и след като научи български и разбра какво се случва у нас, каза че сме луди да търпим такава партия! Повече няма какво да ти добавя, както и какво й е мнението за т.нар 'български турци, особено за тези мургавките :)..Разбери го и ще живеем по-добре.

38

турчин

преди 9 години

Байновци без ДПС ще сте никой. Омразата и мързела готованщината и навика да сте постоянно на държавна ясла ви озлобява много и губите човещината. Хасан Осман са строителите на България. Ако те в момента не внасят в страната тези 4 млр. лева от Европа ще се разпаднем. Проблема ни не са турците евреите *** проблема ни е некадърното управление, продажноста.

37

Сянката

преди 9 години

Какви са тези чужди имена в българската политикаВярвате ли че Хасан или Мехмед защитават националните ни интересиТова дори е по нагло от машинациите на евреите в европейската власт Те поне имат подходящи имена

36

Анонимен

преди 9 години

Местане, защо не ти харесват? Защото казват истината ли? Тя боли, ама много. За първи път от 25 години насам някой говори истината едно към едно. И не само ПФ, а и други. Не разбирам защо истината не се харесва. Защото тези хора вече са изпечени лъжци, свикнали са само да лъжат и са загубили нормалното усещане за истина. Нещо като приказка за стълбата. Плачът на хората им звучи като овации. Местан да каже кое от това което каза Москов или Валери Симеонов не е истина? Истина е нали?

35

няма значение

преди 9 години

АКО БОРИСОВ СЕ СЪЮЗИ С ТОЗИ ОТ СНИМКАТА И НЕГОВАТА ПАСМИНА - ГЕРБ Е ОБРЕЧЕН!!!Тоя, екзактно ояден плъх никога и никой НЕ трябва да слуша!!!Даже трябва да се гордее, ако този и *** от партията им поискат оставката.

34

Сянката

преди 9 години

Само с подкрепата и сътрудничеството на САЩ можем да се оправимТе в момента не ни вярват и е разбираемо Спрете да сервилничите на Русия , не са нетолерантни спрямо нас в всички отношения

33

Дa бе

преди 9 години

Тук се виждa кaк нaрочно Дпс плюе по ПФ зa дa може хорaтa дa си кaжaт е виш ги тия плюят по пaтриотите те ПФ сa aлтернaтивaтa a всъщност имaме зaдкулисно мнозинство кaкто се видя ония ден от бдц пф и дпс некa кaжaт от дпс ония ден кво прaихa в куaрите постояно при ПФ и зaщо нa комисиятa сичко минa блaгодaрение нa Пф Дпс и Герб зa пенсионите фондове говорa..

32

veneta.voeva@abv.bg

преди 9 години

политиката ни трябва да се освободи от ДПС. Всичко друго, както би казал многоуважаемо господин Ме. е "бял кахър". Това автоматично ще доведе и до кротване на милите ни сънародници - роми.

31

Сянката

преди 9 години

ДПС е финансирана от Турция антибългарска организацияДа ги търпят и да се съобразяват с тях е форма на предателство към родинатаАко ги забранят няма да има никакви реални негативни последствия Сега е момента

30

ТТТ

преди 9 години

Лошият бай Тошо го беше разрешил този въпрос. Ама добрите демократи го поправиха.

29

Анонимен

преди 9 години

Нормално е. Пречат им. От което трябваше да се освободи много отдавна България е от ДПС. Долни гадни ***.

28

Анонимен

преди 9 години

До МитакаДПС да се отърват от всички да си разчистят пътя и да управляват сами,те и без това го правят вече 25 години.НО в коалиция с боко ще унищожат всичко за нула време, ако не протестираме значи им пожелаваме успех!