13

Анонимен

преди 9 години

надзирателчета човате ли писък?Пищи ми к.ра за вас!

12

рангел

преди 9 години

те са по криви и от лишените от свобода,тъй като лежат доброволно 7-8 дни в месеца,при 24 ч. смяна с 72 почивни.всички те ,след 10 години работа,имат 2,5-3години чисто лежано,жалкото е че са там доброволно.

11

баце ти

преди 9 години

До Дядо ГенчоАз ти пожелавам за Новата година да им отидеш на гости да те нагостят за дълго време .

10

урко

преди 9 години

да вземат да си приберат избягалия клиент -мутрата от Банкя. и без това мястото му е в пандиза, така ще направя добро и за себе си и за държавата

9

--

преди 9 години

В краен случай може да се заключат в СУ. И дори Джеймс Пърдю може да дойде да ги навести.

8

Дядо Генчо

преди 9 години

Всеки може да пише и да говори,това е изконно право дадено от демокрацията,но виждам че повечето са лаици в тази област.1-во лишените от свобода /затворници/ във всички затвори на РБ за между 11 000 и 12 000.2-ро в пловдивския са м/у 600 и 700,барабар с ЗООТ"Смолян" и ЗООТ 'Хеброс"3-то-не ми е жал за тъмничарите,те са по-лоши и от затворниците !

7

Kondor

преди 9 години

КАКЪВ ПРОТЕСТ БЕ, МАЛКО ЛИ СИ ДОКАРВАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТ РАЗНИ "ЕКСТРИ"

6

РАБОТЕЩ

преди 9 години

Как няма да им ,,писне" ? Цял живот да ,,надзираваш". Време е да ПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ТЪРТЕЙ НИ С ТЪРТЕЙ.

5

Анонимен

преди 9 години

Първо затворниците не са 10000 и второ 4500 са всички служители, а не само надзирателите. Положението при надзиратели знам е доста зле. Доколкото знам в Пловдивския затвор на 1500 затворника са 10 надзерателя на смяна...

4

AAA

преди 9 години

до: "анонимен". 4500 са може би всички служители в системата на ГД"ИН" , но надзирателите са не повече от 600. Наистина много от тях вече станали дебелаци.

3

Анонимен

преди 9 години

4500 надзиратели при 10000 затворници... Т.е. на 2-*** затворници по 1 надзирател. Вие нормални ли се бе, господа? В САЩ във федералните затвори пълни с убийци и всякаква *** има 40 души на смяна на всеки 2000 затворници. Т.е. 50 затворника на 1 надзирател. Но там се разчита предимно на тактика и видеонаблюдение. А не на дебелаци, смърдящи на столове. Няма пари за нов затвор, който да бъде управляван от 50 души, но има пари за 4000 излишни заплати всеки месец от 1990г насам... *** работа.

2

скандал!

преди 9 години

иначе не си намалиха субсидиите за партиите! нищо не правят освен заеми да теглят и да крадат!!! Не съм вярвал, че ще живея в такава ***! ***, създадена от сбирщина крадливи ***, на които като им се наложи да поработят до късно и мрънкат да си ходят!!!!!Срам...

1

****

преди 9 години

До надзирателите:Господа надзиратели,така протест не се прави както сте го замислили,влизате в килиите и се заключвате вътре при пандизчиите,или ги пускате да си ходят а вие оставате там,така се протестира,и само така ще ви чуят.