21

Анонимен

преди 9 години

Плоският данък е вреден за БГ. Трябва да се промени този данък и олигарсите най-после да вкарват пари в хазната, а не само да крадат и лъжат. Ако не искат, просто да им се приберат парите чрез национализация и без това , това което имат е крадено чрез различни схеми.

20

до 15

преди 9 години

Trickle down 2.0?

19

СТАР КОМУНИСТ

преди 9 години

Миков, Миков омитайте се ояли се дебелаци от тази партия ,защото я сринахте и погубихте. Хората ви мразят,а и нас ,които ви построихме държава, която да крадете заедно с боко.Горе в ръководството сте все десни и за нищо не ставате освен за празни приказки по събранията ни и безкрайни лакърдии в Народното събрание. Защо хора като Н.Малинов и Л.Костов ги няма във висшия съвет-*** е отговорът те не са удобни, защото говорят истината!

18

Анонимен

преди 9 години

Бате Мишо наздраве.

17

Анонимен

преди 9 години

Со пияници от Перник не радим.На този му е червен само носът.Бивали човек с подпухнало лице да дава акъл за щяло и нещяло.Ми ще е против ДПС-в Турция не пият.Пък има и един алкохолишки израз"Га яди кютетата ни рева...Отвратителен другар.БСП се излагат с това пиянде.

16

Анонимен

преди 9 години

Малко е дадат подкрепата си! Да дадат и Мая Манолова!

15

DreamTheater

преди 9 години

На България е небходима силна дясна политика.Само така може да се излезе от блатото в което сме затънали.БСП и ДПС трябва да бъдат забранени със закон.Това са партии, които са нанесли неизброими злини на българският народ.

14

111

преди 9 години

До програмист- да се съглася със вас , но кой ще плаща на всички тези нещастни , калпави и крадливи , *** ,а и тези незаконо нелегални преминаващи границата , жените им раждат като зайкини , КОЙ ЩЕ ПЛАЩА

13

Анонимен

преди 9 години

вЕрвайте...

12

Мда

преди 9 години

Дааа но няма да ви мине номера, в момента в който сложите прогресивно облагане на физически лица който са така или иначе крехката и малка средна класа, ЩЕ останете и без тях.Причината е елементарна : Никой няма да ви плаща каквото и да е било БЕЗ да дадете гаранции и да направите необходимите норми. В момента в който го промените това всички тези около 100хил отиват към ТЕРМИНАЛ 2. Тези който подкрепят подобно безумие са *** ако си мислят че това ще им реши проблемите.

11

От 9

преди 9 години

Забавих да споменя и факта, че тънките им сметки няма да излезнат - как си мисли премиера и министъра му, че ще сложат прогресивен данък на човек, който взима 7000 и той ще плати пълният данък.... има толково много хватки да не ги плати че просто им се чудя на наивността. През седмицата коментираха, високоплатените лекари, адвокати и IT специалисти са около 100 000 и основно от тях очакват да лезат парите, а питат ли се те дали ще им ги дадат :)

10

Анонимен

преди 9 години

На БСП им се иска парче от откраднатото, но ще трябва да изчакат 4 години и тогава ще лапната по-голямата порция. Сега ще трябва да се задоволят с малка порция срещу резервна подкрепа на ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 9 години

Неможаха ли всички да разберат, че проблемът е сивата икономика, липсата на събираемост на данъците, голямата корупция в администрацията и раздутата неефективна администрация. Без да се извърши реформа първо в администрацията всякакви галимации са вредини - така само ще задълбочат и ще тласнат още работодатели към сивата икономика, а пък работниците които още не са се пристрашили да погледнат към чужбина ще го направят рано или късно - защо да хранят разни *** се пита в задачата.

8

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се върне прогресивното облагане. Който натрупал пари, натрупал, кака се ожени! 25 години "преход" стигат! И изобщо не ме интересува кой го е предложил, а кой е против!

7

Анонимен

преди 9 години

При преобладаващо сива и мизерна икономика - прогресивно облагане ... Е няма такъв комунизъм и по-голяма мизерия- Минавам в сивата икономика - Нито лев повече данъци!

6

Бадемов

преди 9 години

Не съм виждал по-мека опозиция от тази - всяка партия, която се пише за опозиция си предлага подкрепата за правителството на ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 9 години

Левицата - у лево. Нещастници.

4

Анонимен

преди 9 години

Какво ли не подкрепя БСП, само и само да има кокалче за тях и парче от откраднатото.

3

Соц

преди 9 години

Никакво ли ?!? За това и ще си ходите през март :)

2

Анонимен

преди 9 години

Никакво прогресивно облагане! Точка.