11

Анонимен

преди 9 години

Е как така не се е укривал, като в предишната статия пишеше, че 3 дни 300 адреса са претърсили ?! БХК ли му платиха гаранцията или някоя баба му "услужи" с пенсията или зимнината си ?

10

Анонимен

преди 9 години

нямали кой да натроши главите на тия съдии да видим тогава дали ще пуснат бияча

9

ХХХ

преди 9 години

Сега този "ром" да съди лекарката да му плати обезщетение за дето са го разкарвали напред назад ....номера му ще мине и може да си избие парите че и от горе .............до кога ще гласувате за покровителите на ромското население ? Правилният избор е този , когото ромите и турците мразят ! А те гласуват за едни и същи за които гласува и Българина ....последствията са видни за едните има за другите няма ......

8

у нас

преди 9 години

Темида да я рисуват без *** вечеСамо по превръзка на очитеСъдът ни узаконява наслието

7

цената

преди 9 години

А колко лв гаранциийка ще ми определи съдът,ако фрасна/откъм гърба/ уважаемата съдийка.

6

Съдебни говеда

преди 9 години

Докато съдебната система не се върне до ниво ''око за око'' и не еволюира през Крумовите закони до демокрацията, няма да има оправия

5

Съдебни говеда.

преди 9 години

След като съдът е наясно, че именно този е извършител на деянието, защо не е издал присъда, а го е пуснал под гаранция за 300 лв? Та тоя навярно взема повече само от социални помощи месечно. Да ви таковам съдебната система!

4

Дедо Мъди

преди 9 години

А кога съда ще лиши от лекарска практика някой доктор социопат ?

3

5687

преди 9 години

Как така в полза на обвиняемия? А в полза на жертвата какво? Да го пребият и тоя съдия, та да се замисли малко върху *** решения които взима, докато е в болницата.

2

Анонимен

преди 9 години

Резил!!!

1

Анонимен

преди 9 години

много се забавихте да го пращате по живо по здраво