10

стар комунист

преди 9 години

Миков, Миков омитайте се ояли се дебелаци от тази партия ,защото я сринахте и погубихте Хората ви мразят,а и нас ,които ви построихме държава, която да крадете заедно с боко.Горе в ръководството сте все десни и за нищо не ставате освен за празни приказки по събранията ни и безкрайни лакърдии в Народното събрание Защо хора като Н.Малинов и Л.Костов ги няма във висшия съвет-*** е отговорът те не са удобни, защото говорят истината!

9

АнаЛиз

преди 9 години

Ще има опашки пред НОИ да си прехвърляте вноските , помнете ми думата.Частните пенсионни фондове , въобще не са в цветущо състояние , голяма част от парите ни там отидоха за яхти , лимузини , палати .Точно за няколко часа може да се фалира такъв фонд , достатъчен е един сериозен отчет , малко подбутване от медиите и си е отишъл , а от там и останалите ваши пари там.При частните пенсионни фондове няма гарантирани вноски , както е при банките , тача че мислете.

8

Писна ми

преди 9 години

Тая скапана партия противопоставя бедни и богати откакто е създадена. Приема да има необразовани, неосигурени, мързеливи и др., но не приема те да плащат полагащото се на системата. И в случая не е проблемът на наистина богатите, а на онзи мижав процент средна класа, които влачат всички останали. Само че другарят Миков забравя, че за тези хора е най-лесно да си стегнат куфарите. Но ще оставят родителите си в среда от *** и безработни, управлявани от популисти.

7

Анонимен

преди 9 години

Предвид на криминализирането на укриването на осигуровки искам да ни честитя:- последващото намаление на заплатите- увеличеното финансиране на ***, политици и пенсионери- последващото увеличение за рушветите на лелките от Инспекция по труда

6

а на здраве

преди 9 години

До къркач 1Оти питаш уа ? Още ли не са ти пратили сметката на боко - за по-бързо директно на него.

5

Мартин

преди 9 години

Миков, тук е по-бетер от Елцин навремето...

4

Божката

преди 9 години

А бе аверче,не е ли национално предателство да провалите ЮП и след това да внесете декларация за отмяна на световните санкции срещу Русия?

3

дърт червен педераст

преди 9 години

БСП се е променила и Миков също,само дето продължават да се държат и говорят така все едно никога не са управлявали.

2

фасдасд

преди 9 години

И още нещо - от началото на финансовата криза до сега, МРЗ се е покачила с над 40%!!! ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!

1

къркач

преди 9 години

Защо Миков трябва да ми казва къде да се осигурявам допълнително?Ако искам,в частен фонд,ако искам в държавното НОИ.На който където му изнася в крайна сметка.