17

АМИ СЕГА

преди 9 години

Преди малко слушах изказването на Горанов в което каза нещо много важно.Дебатът се води няколко години вече , ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ОТ 2010 година частните пенсионни фондове да започнат да изплащат пенсии на миньори родени след 1960 година ....Да ама НЕ , частните пенсионни фондове казаха , че не могат да плащат такива пенсии защото не били натрупали достатъчно ресурс и вече 4 години държавата плаща а частните пенсионни фондове само събират вноски от хората.

16

Анонимен

преди 9 години

Как мога да имам доверие на частни пенсионни фондове,след това,което се случи с КТБ?!

15

от сидни ав$тралия

преди 9 години

до 131. НАучи се че ав$тралия е голям континент2. Щасливите хора не правят глупости3. Този инцидент с децата се е случил в Каринс. Знаеш ли къде е Каринс въобще?4. Това е битов инцидент на *** жена5. Болни хора има и се раждат навсякъде. За съжаление. Ти с тях ли седна да се сравняваш? И дори да се сравниш пак имат пъти по висок лайф стайл от клошар като теб7. виж около *** че си цъфнал и вързал та седна да се заяждаш с психично болната жена от Каринс. До там ли оскотя?

14

ПЛАЗМОДИИ!

преди 9 години

реформи ли? Щом не можете и сте накъдърни, народа ще ви реформира в ранна пролет с камъни!

13

Анонимен

преди 9 години

Оставете нашите малки заплати и пенсии.Сиднито Долара да каже за Австралия.В Рая щастливите хора защо убиват деца?

12

Анонимен

преди 9 години

Днес инфото ви е старо , преди 5 минути , решиха че става 2600 лева , а пенсиите скачат със 70 лева до 910 лв

11

тиквена история

преди 9 години

Пълни некадърници ни управляват! Не знаят на кой свят са, сменят си позициите по няколко пъти на ден!

10

Hiter

преди 9 години

И ся ко уждаждат на пенсионираните депутати и намазалите от комунизма пенсионери, които винаги ще взимат тавана докато не стигне 10 000лва, защото са им внасяли пари по време на девалвацията на лева,а пенсиите са им ги изчислявали в периода когато се посотчваха 3-години осигурителен доход. Имали са 340 лева като трактористи ,а сега получват 740 пенсия .Не им трябват частни фондове,а само НОИ да пребъде повече от тях. СРАМММ

9

Анонимен

преди 9 години

Замразени пенсии и заплати.Вижте в Европа някъде дали получават колкото нас.Вижте има си нет.

8

Анонимен

преди 9 години

Аз искам моите пари, които досега съм заделил в НОИ за пенсия да се прехвърлят в частен пенсионен фонд.Това наричам право на избор. Имам ли го?

7

Анонимен

преди 9 години

проблемът е не ,че остава тавана на високите пенсии толкова,а че остава тавана за ниските пенсии,защото с 810 лева се живее ,а питате ли ги мнозинството от пенсионерите как живеят с 150-200 лева.....това е нечувана мерзост и геноцид

6

Анонимен

преди 9 години

"По разчети на левицата, ако той беше станал 3000 лева, това би означавало, че в НОИ ще влязат 120 милиона лева повече."А според разчета на много работодатели и работници, НОИ ще остане с пръс в г.з, защото малко по малко сивата икономика си се върна на нивата от 90 години. Повечето хора не виждат смисъл да вкарват парив в данъци и осигуровки, защото няма и да ги видат... тези пари всички знаем къде отиват и всички виждаме за какво и закои паразите се ползват социалните услуги - за електората..

5

Бай Брадър

преди 9 години

Тц тц, кой ще плаща пенсиите на тези дето се осигуряват на максималния осигурителен доход обаче никой не мисли... Продънена каца е НОИ, и НЗОК, и България като цяло.. дето се вика и на вас да ви ... майките

4

Анонимен

преди 9 години

На кой му дреме за някакви пенсии да си плащат и толкова ако щат по 1000 лв да ги направят и по 120 години да се работи Дянков не ви ли каза честе финансово стабилни ако щете асфалт яжте.

3

Анонимен

преди 9 години

Освен дупедати и кл***тикури кой ще се осигурява на 3000лв - В северозападнала *** не могат изкатат толкова пари за 2 години!

2

Анонимен

преди 9 години

Нищо ново ГЕРБ замразяват пенсиите както и през 2009-2012 г.

1

Без да работят

преди 9 години

А за професията "Патриот", ще има ли таван - да тъпчеш червения килим и да топлиш кожените кресла, и да получаваш висока заплата + субсидия, без да работиш...Преди бяха аматьори-патриоти, ама вече видяха, че им минава номера и станаха Специалист-патриот - 4-ти разряд...