67

стоян

преди 9 години

много нагъл наглец,хитрец като тотю младенов,който си пълни за наша сметка джобовете с пенсионната форма. длъжността е за по-неуки хора,които са от народното общество,тия бяха прекалено за себе си умни,вкарващи всички останали в гробищата

66

Anton

преди 9 години

Поредната кражба на няколко милиарда след кражбата от КТБ. Точно след две години парите няма да ги има, но Герб ще се направят на приятно разсеяни. Нека се разсейват приятно защото са за последно във властта и избирателя ще им отдаде заслуженото за наглите лъжи и поведение.

65

гробарят

преди 9 години

Оставката на кабинета е задължителна след този варварски акт който "Герб "сътвориха,коалиционните партньори да оттеглят доверието си към мутрата ,Борисов и да се върви към избори,пладнешки крадци не ни трябват имаме ги в изобилие начело с" Герб".

64

гърмян заек

преди 9 години

лалугер с лалугергафовете тепърва започват ,това е само началото в това криминале вече сме участвали

63

крадец долен

преди 9 години

Този рахитичен *** е една миризлива *** и нищо повече. Преди година и нещо напусна парламента, щото не можел да си храни семейството само с няколко хиляди лева, така каза. ***.

62

Анонимен

преди 9 години

Усмихнат хитър кариерист, който не знае какво е да се издържаш с пенсия от 200 - 300 лв.

61

Анонимен

преди 9 години

На практика това решение ни дава една възможност повече, а именно: да си преместим 5-те процента в НОИ, ако желаем. Защо се вълнувате толкова и наливате вода в мелниците на частните фондове, не мога да разбера. Защитниците на сегашната система също лъжат. Например оня *** Иван Нейков взел да ми обяснява тая сутрин, че две пенсии винаги било по-добре от една. Айде бе! Ако едната ти е 400 лева, а двете заедно - 350, верно ли две е по-добре от едно?

60

nemam nervi

преди 9 години

Защо ми се струва,че тоя гелосан комсомолец иска да бута кабинета--време е ББ да го привика в тъмната стаичка

59

Анонимен

преди 9 години

А разрешено ли е да си преместя парите, които са ки заделени за пенсия в НОИ, в частен пенсионен фонд?Защото трябва и тази опция да я има.Годината е 2014, а нашите политици живеят в 1990 г. Промениха се нещата много.

58

Хм...

преди 9 години

ГЕРБ и в частност Горанов са безнадежден случай ...! - първата ми мисъл когато зърнах снимката на Горанов и заглавието на статия, т.с пак същият - Горанов да коментира пенсиите!

57

пфу

преди 9 години

егати отврата

56

ще яде тигана

преди 9 години

тая нагла физиономия ще го отнесе най-много!

55

Анонимен

преди 9 години

герберски тикви, засрамете се бе.

54

позорище

преди 9 години

за мен по-голям проблем е неравенството в пенсиите след пенсионирането и огромната ножица между най-ниската и най-високата пенсия...до тук добре,но защо ножицата още трябва да се разтваря при индексирането на пенсиите и още повече да се задълбочава бедността....като за някои се вдига с лев два ,а за други със стотина лева....едва ли се прави заради миньорския труд,а главно за разните му там депутати и държавни креатури...тук е заровено кучето на позорнато ограбване от всички правителства до сега

53

мафия

преди 9 години

Обяснението на случващото се е просто: ГЕРБ + ДПС = мафия Нищо по-различно не случва от това при предишното правителство.Вместо да започнат да работят за развитието на икономиката, да привличат инвестиции,да създават така нови работни места, те работят и то ударно за прехвърлянето на едни готови пари от ЧПФ в бездънното НОИ.

52

възможност

преди 9 години

До АнонименИ сега е разрешено да си преместите парите от един частен фонд в друг. Поинтересувайте се.Пиша ви това не да се заяждам,а да сте осведомен и ако не сте доволен от вашия фонд се преместете.

51

наглост

преди 9 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл Горанов. Борисов само такива обича да назначава. Да му вършят мръсната работа.

50

Анонимен

преди 9 години

Частните пенсионни фондове не са само български.Разбира се може в някой чуждестранен пенсинен фонд да се внася, те не фалират като българските.И не ми обяснявайте, че всички ястни пенсионни фондове били на мустака.Защото лъжете.А НОИ гарантирано ще те излъже.

49

БГ

преди 9 години

ТИКВАТА ВМЕСТО ДА ЗАДЪЛЖИ МО И МВР ДА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ И БЕЗ 20 ЗАПЛАТИ ПРЕДИ ПЕНСИЯ...В ТОВА ЗВЕНО ИЗТИЧАТ ПО 1 МИЛЯРД ГОДИШНО

48

Анонимен

преди 9 години

Когато започнат да се пенсионират 60-ти, 61-ви набор, ще се разбере що е то частен фонд и има ли той почва у нас. Хубавото е, че поне от частен фонд към НОИ можеш да се прехвърлиш по всяко време.