8

do 9

преди 9 години

полковници, ама станаха професори от разкази по разни сайтове.

7

браво

преди 9 години

днес. Че ми омръзна да чета за извънземни и разни истории от полковници.

6

смерч

преди 9 години

ха ха бързат явно са в трескава потготовка за заселване на марс тук маи вече няма място за "демокрацията "им и за тях самите щом има вода и метан там им е мястото страшна марсианска демокрация се очертава

5

Анонимен

преди 9 години

На Меркурий има вода бе, понеже винаги гледа с едната страна към слънцето има кратери в които слънце не огрява, и понеже почти няма атмосфера, температурата там е много ниска, в сенките на такива кратери има ДОСТА вода под формата на лед.

4

Лауреат

преди 9 години

Произхода на живота на земята е интересна тема, но в момента по-актуална е темата за това как се опитват да го затрият некои субекти.

3

WTF

преди 9 години

До АнонименЕми то има и на другите планети вода, само че не е в течно състояние :). Меркурий няма да я коментирам, Венера е твърде гореща и не може да я поддържа в течно състояние, а на всички след Марс включително е твърде студено и водата е под формата на лед. Ама какво да ти обяснявам... Ние българите имаме това качеството... Всички се мислим за всезнайковци... Ние и затова сме на това дередже. Хвани първо прочети някой ред, па после говори... Излагаш ше.

2

Анонимен

преди 9 години

Всичкото изобретено от руски учени :)))

1

до 1

преди 9 години

Водата не се среща само на Земята, има я из цялата Слънчева система, както и в някои планети и луните им. Например една от луните на Юпитер- Европа, има огромен соленоводен океан под кората лед на повърхността. Вода беше открита и на Марс. Земята е идеална позиция спрямо слънцето, затова водата е течна, а при останалите планети е или прекалено горещо или прекалено студено, за да са като Земята, но и те имат вода.