32

Анонимен

преди 9 години

Byagay plevnya

31

Анонимен

преди 9 години

Е как да го направи,като те все още са на власт и той е назначен от тях. Както и всички лидери на ,,политически партии,,

30

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев,направете ревизия на бандитския преход сътворен от БКП и комунистическите служби на бившата ДС.Вземете предприятията на номенклатурите,които имаха фирми на входа и изхода докато ги фалират и в последствие "закупят" с крадените пари.Тия предприятия/много от тях неработещи /ги пуснете на пазара на читави инвеститори.Знаем колко милиарда отидоха в ръцете на некадърните комунисти.Ще дойде ден,когато това ще стане,но ще има и тояги.

29

Анонимен

преди 9 години

Плевнев, да вземем и теб да те отложим, кво ще кажеш, даже и да лобираш не можеш

28

Анонимен

преди 9 години

Това не е пенсионна реформа, а чиста кражба.Ще бъдат откраднати над 8 млрд. лв., които се намират в частните пенсинни фондове.Така както се краде от държавните пенсионни фондове. Парите ще отидат за спонсориране на биячи на лекари.

27

Защо бе Суек

преди 9 години

Защо бе Суек, да не би да не ти харесва да си искаме парите и дохода от използването им, които ние сме дали насила на проклетата държава, управлявана от проклет Суек като теб и твоите придворни мишки?

26

Анонимен

преди 9 години

*** плевнелиев след скандала с имотите му в гърция , стана много послушен в лансиране на антибългарски интереси

25

Анонимен

преди 9 години

Защо да чакаме .Има едни хора,гдето са по богати от държавата,клатят я както си щат и се опитват да говорят за демокрация.Тяхната демокрация я знаем-да изпразнят нашия джоб,за да напълнят своя.И тези кречетала все от партийни родове,я бивша номенклатура,я някакви агенти барабар с ДС.

24

Анонимен

преди 9 години

Роска, стига приказки, наложи вето като не си съгласен, точно както налагаше вето за щяло и нещяло на предното правителство. Или не е добра идея да използваш правмощията си, щото Боко ще ти дърпа ушите и ще ти бие шамари?

23

Юлиана Пл.

преди 9 години

Ти купи ли хляб, бе?Защо не си взел дрехите от химическото?

22

Анонимен

преди 9 години

ТИ тихооо , да не си шукнал , чиба чибаааа !!!

21

Анонимен

преди 9 години

NEGOVA,,SVETLOST" GOZE DELCEVSKIAT GENII,OTNOVO IZRECE EDNA GLUPOST.

20

аха

преди 9 години

прав е

19

??????!!!!

преди 9 години

Заради замразяването на възрастта за пенсия, утре ЕК ще ни наложи шоково увеличение. Сещате ли се какво ще направят на площада тия хора, чието предстоящо пенсиониране ще се отдалечи в бъдещето.......

18

Tina

преди 9 години

Къде са "младите, красивите и интелигентните"?.Това засяга точно тях. Засяга тяхното бъдеще.Защо не окупират някой университет?Или могат да окупират само банковата си сметка, след като ГЕРБ са им платили да скачат срещу Орешарски...Вчера на протеста се събраха едва 100-на човека и то от "старите, грозните и тъпите" както наричат всички противници на ГЕРБ...

17

Dik Off

преди 9 години

Боце сега ще си изтрие ръцете с Роската.

16

Българин

преди 9 години

"Да отложим дебата за пенсиите, зове Плевнелиев"Браво. " Обединителят на нацията" се показа като мишок и веднага посочи пътя.Това президентче на предния парламент през ден слагаше вето на решенията ,но сега ...Как ще се опълчи на ментора си ?

15

don

преди 9 години

защо в българия трябва да има президенска институция.Какви са правата на президента.Върховен главнокомандващ - бойците в армитя са 5 000 . До 20 000 е все администрацияТова се явява най скоплатения главно командващ.Освен да ръси глупости до сега нищо не е нправил Майстор е да харчи държавни париПарите от издръжката на президенсктата администрация ще стигнат да покрият нуждите за фонда за лечение на деца в чужбинаПрезидента да си подаде доброволно оставкаЛично аз го считам за нищожество

14

Анонимен

преди 9 години

kradliv,po-kradliv,nay-kradliv i na varha na klasaciyata po krajbi pobeditel balgarskiyat politik.za milioni nyama zakoni - za kokoshka nyama proshka.

13

Анонимен

преди 9 години

Тиквата ни натресе това недоразумение и сега в чудо сме се видяли. Винаги съм се питал, колко *** трябва да си за да гласуваш за тези двамата. И отговор нямам!