41

uprek

преди 9 години

Какво ВЛАЧЕНЕ има в тая програма "транспорт"...не е истина. Затуи не можаха да пуснат участъка м/у Ст. Загора и Бургас. Като я правиха робите тая линия без никакви пари влака фърррчеше там, а сега за отрицателно време два дерайлирали.......

40

грубиян

преди 9 години

Схемата е стара и много проста, морков или тояга.Брюксел (разбирай ЕНП) храни своите правителства и наказва чуждите и непослушните (напр.Унгария на Орбан, правителството на Орешарски), с тези пари на национално ниво се хранят партийните активисти, медиите, обръчите от близки фирми и своите кметове. Така с общите ни пари всички по веригата се приучват на послушание и слугинаж. Лошото е,че тази "евроатлантическа ценност" я усвоиха най-добре нашите политици и ЮП е поредното безспорно доказателство.

39

no wonder

преди 9 години

Е, как няма да е доволен, толкова пара за крадене си е повод за банкет.

38

Винету

преди 9 години

До 51. Хе-хе-хе, нито правителството ще падне, нито ГЕРБ ще има край. Събуди се! Ще мине не само януари, ами и още много месеци. Сегашното управление има мнозинство не само в парламента, но и в обществото и няма алтернатива (БСП и ДПС ли?). И кой ще го бута - Мишо шамара, *** Гергова или устата Мая? Има много да чакаш.

37

Анонимен

преди 9 години

Народа е гладен и болен Бойко, и няма да яде магистрали и асфалт. Януари идва, гответе се за края на вашето антибългарско ционистко правителство и за края на ГЕРБ, естественно.

36

баце

преди 9 години

Метрото не може да чака. Всичкото *** доиде тука и сега като падна цената на бензина, си бръмчи с бараките и задръства и замърсява. Като стане метрото, ще се сложат и ограничения за корите. Та Метрото е много по важно от Хемус по която така или иначе няма кои знае какъв трафик.

35

Анонимен

преди 9 години

За метрото 400 млн. евро.Стия пари можеха да направят ХЕМУС,,а метрото да почака

34

Маркс

преди 9 години

Банките в Ливан ликуват!

33

Винету

преди 9 години

Има няколко червени домата тука, които се пръскат от завист и злоба, но какво друго им остава. Камилите си вървят.

32

Костадин

преди 9 години

4 милиарда , колкото трябваше да дадем НИЕ за Южен поток и щяхме да получим възвращаемост чак след 20 г . ТОВА НИ ПРЕДЛАГАТ БРАТУШКИТЕ !!! Ей сега разбирам , защо е по-добре ЕС !!!!!!!!!!!!

31

БРАВО

преди 9 години

БРАВО БОРИСОВ !!!

30

Анонимен

преди 9 години

Точно са,прав си,2млн. Евро

29

Анонимен

преди 9 години

Леле, замисли се, това са евро, а другите са лева и става точно

28

Анонимен

преди 9 години

Браво!

27

До странджата

преди 9 години

Кой е държавника бе!? Тоя на снимката дето го водят за носа като панаирджийска мечка ли?

26

до 29

преди 9 години

Би могъл ако я спаси от себе си. Кой разумен човек би се надяват, че индивид като Борисов без образование е способен на нещо смислено.

25

нали...

преди 9 години

... Плевнелиев и.д. Президент на ГЕРБ, е от строителния бизнес. Шеф на Линднер. Това е цялата работа. ЕС отпуска милиарди, идват чужди фирми и с фирми на нашите хора от ГЕРБ ги усвояват. Както и близо 3 милиарда евро през първото "управление" на ГЕРБ. И какъв беше резултатът тогава? Масова, на двойно надута рекорлна безработица от 6.8% на катастрофалните 13.8% = на 245.000 унищожени работни места 3.5 години "управление". Този път ЕС е предпазлив. Давай ги за 5 година а не наведнъж.

24

алууу герберуги

преди 9 години

тези пари са за цяла България какво метро каква софия стройте си метрото с държавната субсидия и с данъците които получавате,аааа това вече го живяхме всичко за софия останалата част на страната кучета я яли,а ремонтите по магистрала тракия,а пътя ботевград-видин,ама нали тия дето можем да мислим сме в къщи ,а злобарата цачева партийната секретарка е председател на народното събрание,алууу опозицията спите ,една мая ви остана ,останалите издишате ,превърнали сте се на едно право черво

23

optimist

преди 9 години

Гарантирано от ГЕРБ!

22

До 21

преди 9 години

Сигурно имаш предвид ***.