36

До Факт 22

преди 9 години

Ха ха ха ха ха!Нали слушам колежките си - мерак за любов има и на 50, и на 60 години.Днес раждат и на 64 г. у нас, а в Индия една роди, когато беше малко над 70 г. Не казвам, че това е пример за подражание.ДНК се променя, особено след 40 г. - това важи и за мъжете. Тази промяна не влияе добре на децата, които биха създали.И накрая:В статията става въпрос за сексуална връзка на жена, която вече е родила толкова деца, колкото е искала и в момента няма съпруг. Защо да няма младо гадже?

35

Анонимна

преди 9 години

До женаНяма мои случаи, пиша каквото мисля по принцип за темата в статията. А относно възрастта да, психолозите казват, че момчетата се развиват по-бавно физически и психически, но детската възраст, след което достигат момичетата и дори ги задминават физически. А колко учени, музиканти, художници, писатели, археолози, архитекти, режисьори и т.н. мъже са достигнали върха на тази възраст? Така че това въобще не е обяснение, нито оправдание за незрялостта на отделни индивиди...

34

жена

преди 9 години

До АнонимнаМомчетата порастват по бавно /ако въобще порастнат, озреят/ от момичетата! Това можеш да го прибавиш в разликата в годините на двойката и ще получиш точната цифра! Ако двамата са на по на 30т, то все едно тя е на 30-, а той на 25-т! пп. след 5-10 год в твоя случай ще изнасилва някоя на 20т и ще и обяснява колко хубава гръд има девойката, колко свяжа кожа и ухание, щот иначе живее с баба си /30-т годишната ще е станала на 35-40т/!

33

Анонимна

преди 9 години

До жена...... педофил-инфант? Ако тои е на 25 или 30, то знае много добре какво върши.... Никъде в статията не се споменава за връзка с непълнолетни или малолетни момчета, за МЪЖЕ.

32

Анонимен

преди 9 години

До Соня-27 годиниМъж с корем малко ми напомня на бременна жена. Та мерси, ама не.

31

жена

преди 9 години

Възрастта не пречи да излизаме с по-млади момчета!-----На мен възрастта никак не ми пречи да излизам с млади момчета /жената няма възраст/, но акълът ми пречи да съм педофил-инфант и да гледам на момчетата като нещо по различно от онова което са, т.с момчета! Съжалявам, че не мога да гледам на тях като или на синовете с които ще правя секс - твърде незряло да е поведението, или на домашният любимец, щот самотата ще предизвиква у мен самотност, а оставане сам със себе си плаши някои много, или

30

Соня-27 години

преди 9 години

Майка като разкара татко само с по млади от нея излиза в порядъка на 25-35 години разлика.Майка е на 55 години а татко на 57 но няма вече пари.Продаде всички имоти майка взе парите и сега си живее прекрасно с млади момчета до 25 години(студентчета) докато татко отиде на квартира и оцелява с 425 лева заплата.Той почна много да пие.Аз излизам само с мъже от 35 години нагоре.Предпочитам да имат малки коремчета защото това силно ме привлича-тези без все едно са умрели от глад което потиска секса ми.

29

Анонимен

преди 9 години

По принцип нито има нещо лошо, нито пречи, но понякога се случва така, че изглежда все едно младежа е излязъл с майка си:))Всяко нещо с времето си.............

28

Анонимен

преди 9 години

taa salfetka nema li koi da ii poopravi s fotoshopa bezobraznata snimkaski nema nikakvo savpadenie m/u tialoto i siankata mu. naprimer gornata linia na bedroto se razminava s tazi v siakata; na siankata ima limba v glavata ii , a na realnata glava-nema; a za ovala na zadnika -kvo da melimei na snimkata i na siankata e iztiposana edna latino mrsha

27

Анонимен

преди 9 години

i Cecioto Ca4eva ako visne kat taz Djodjan Lapsh i ono 4e zamiaza na ubcica, na svinski mehur pulen s kokosi trtki

26

Анонимен

преди 9 години

До позитивна5 години е малко, с 13 да видиш връстничките му пък как завиждаха...

25

Анонимен

преди 9 години

СТАРА ЖЕНА И СТАРА РИБА НЕМА.

24

позитивна

преди 9 години

Правилно! Аз също имах връзка с 5 години по-малък от мен господин, но "приятелките" ми ме коментираха - дояло и се е "агнешко". А защо не, завистливи ***?

23

педофи

преди 9 години

Запада се изврати

22

Анонимен

преди 9 години

Прекаляват с фото шопа . Цъфна ли сме и вързали , та сме опрели до дебелогъзата!Слабо ни интересува !

21

Добра домакиня

преди 9 години

До ФактВсичко, което доставя удоволствие в секса е нормално. Пуританщината е извращение.

20

Анонимен

преди 9 години

За връзка с по-възрастна жена-едва ли(семейно положение и т.н.),за другото-може,ако става а има доста подържани жени.

19

Факт

преди 9 години

Има голяма разлика между мъжете и жените. Мъжете и на 40-50, че и повече години могат да станат бащи, докато жените не могат да станат майки на такава възраст. При това желанието за любов на мъжете продължава доста по-дълго от желанието при жените. Затова е нормално по-възрастни мъже с по-млади жени, докато обратното е ненормално.

18

Анонимен

преди 9 години

Преди време чаках своята зъболекарка отвън,защото се позабави.В един момент я видях отдалеч.Висока,стройна с дълъг крак ,дълги коси и перфектна походка.Може би е около 45.Не можеш и 35 да и дадеш.Зад нея вървяха две момичета вероятно студентки, мърляви доста закръглени,антипод на други на тази възраст с издути джуки и изкуствени гърди излезли, като че ли от бърдак.Така,че годините не са това,което са.

17

Muncho

преди 9 години

Nikoga ne e kasno da stanesh za rezil....Vazpia si zadnika sega samo edno ostanna oshte nevazpiato....