10

...

преди 9 години

И аз не искам баба ми да се пенсионира на 70-75 години,но няма как.За да се вдигнат пенсиите трябва така да стане (живот и здраве)

9

Анонимен

преди 9 години

частните п.фондове са измама.И аз искам някой да ми пълни банковата сметка и тези пари да ги управлявам.

8

Анонимен

преди 9 години

Някой ще ми обясни ли как през 2050 1 милион работещи българи ще изранват 5 милиона пенсионери и деца под 18 години. Искам да чуя поне едно логическо обяснение. Единствения начин някой от сегашното поколение е да има средства на възраст е когато спестява и инвестира в нещо. НОИ е най-голямта пирамида.

7

Дръндер

преди 9 години

До Да има избор 8Леле голем глупчо си! По-голяма пирамида от НОИ има ли? А и в момента имаш право да отклониш тия 5% в което дружество искаш ако си бил осигуряван поне 2 години. Сега имаш избор. С решението на Тиквун 2-ри няма да имаш избор освен веднъж! Айде стига с тая *** мантра за избора а?

6

Велев

преди 9 години

Искат да ни ограбят и пенсиите, дето няма да видим...

5

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ОТКЪДЕ СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТЕЗИ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ НЕ СА ПИРАМИДА И СЛЕД ВРЕМЕ ВСИЧКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ В ТЕЗИ ФОНДОВЕ НЯМА ПАРИ И ЧЕ ВНОСИТЕЛИТЕ ИМ СА ОТНОВО ИЗМАМЕНИ И ОГРАБЕНИ. АКО СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ КЪМ НОИ ПОНЕ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ИМА ЛИ ГИ ТЕЗИ ПАРИ ИЛИ Е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА БЪЛГАРИНА.

4

Добри

преди 9 години

Нормално е, това е опит да се ограбят хората.

3

Анонимен

преди 9 години

Направих си труда да видя кои са собствениците на пенсионните фондове , а след това и какви пари имам по партидата и .....мамата!

2

Ясен

преди 9 години

Герберите искат да уморят народа!Трябва някой да ги спре!Единствено в БДЦ е надеждата!

1

Таня

преди 9 години

То кой е за?