181

Анонимен

преди 9 години

Толкова анти-руски настроени българите никога не сме били. Как ли и да сме след като пропъдиха на запад милиони млади Българи а на тяхно място вече се заселват руснаци, в България за 5-6 години вече има 400 000 постоянно пребиваващи братушки, да са ни честити новите българи!

180

rasate

преди 9 години

В Украйна цензурата в пълно действие:Главният секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Александър Турчинов настоя пред Националния съвет за радио и телевизия, да бъде разгледан въпросът за отнемане на лиценза на телеканала Интер, защото в новогодишната нощ е излъчвал музикална програма с руски изпълнители.Украинският министър на културата Вячеслав Кириленко каза, че ще предложи на правителството да спре излъчването на телевизионните канали, излъчващи такива изпълнения. По думите на Олга Герасимюк, член на медийния съвет, на заседанието ще бъдат поканени ръководств

179

Europe

преди 9 години

Никой вече не ти вярва. А скоро рублата ще удари 100 за 1$

178

епилог

преди 9 години

Путин доказа нагледно, че проста милиционерска пръчка е в състояние да фалира най-богата страна в света...

177

Анонимен

преди 9 години

Путин е минало! Просто още не го осъзнава!И най-успешния диктатор си отива, когато влоши благосъстоянието на народа си! Руснаците вкусиха от благоденствието и няма в мирно време да се съгласят да мизерстват за водача си, пък бил той и Путин!

176

Анонимен

преди 9 години

Тайгата зове !

175

Анонимен

преди 9 години

Санкции до дупка !

174

Red Indian

преди 9 години

Репликата за Тексас е неприятна напомняне за чичосамовите традиции в държавното строителство. Неслучайно офшорнелиевци, раданкъневци и красьокъневци имат алергия дори от споменаването на 19-ти век.

173

Анонимен

преди 9 години

Пее6лими пенкеле кои лите слу6а.

172

Анонимен

преди 9 години

берлинската стена беше построена от СССР и Хрущов.

171

Анонимен

преди 9 години

Тя Русия ще се оправи бързо, ние няма да се оправим скоро!

170

Заро

преди 9 години

До БобиПИБ раздадоха 1милярд да... след като го взеха от БНБ.Аз мога и трилион да раздам за ден , само някой да ми го даде 1-во.

169

Анонимен

преди 9 години

До Бобими и 16 % да е с всичките такси, това е най-гадния вариант, без превод без поръчител и т.н., ай ся го сравни с най-хубавия префеенциален вариант на руската Сбербанк, ипотечен кредит за ново жилище за военни служители 17,4 %

168

Аз съм прост но ...

преди 9 години

До Анонимен 223 Да, и аз искам такава криза, не като 97 да не мога сирене да си купя!

167

Я Русский

преди 9 години

Владимир Путин вярва, че настоящата икономическа ситуация - това не е внасянето на разстояние за Крим, това е такса за нашето естествено желание самосохраниться."Ние защитаваме правото си на суверенитет и съществуване. Това е нашият избор, и Крим нищо" - каза руският президент.

166

Анонимен

преди 9 години

Руснаците тоя филм с цената на петрола, май 2-3 пъти са го гледали. Путин някак подканваше, че стрес теста е на 60$, а днес обяви готовност за цена под 40$! Като си припомним за последните две г. Колко злато бе изкупено на азиятските борси, като си припомним в края на 2013 и началото на 2014, че неизвестен инвеститор купи близо 200 млр.$ американски облигации и към това прибавим състоянието на американската енергетика и ликвидност на банките - ще бъде мн. Интересно ако не стане трагично!

165

Анонимен

преди 9 години

Колко е зле руският народ под управлението на Путин? За няколко дни руснаците изкупиха всички скъпи коли, елитни апартаменти, златни накити и по 5 плазми всеки.

164

Я Русский

преди 9 години

РИА Новости @rianru 39 минути 39 минутиРусия в петък ще проведе разширено заседание на борда на Отбраната на Русия

163

Я Русский

преди 9 години

Korrespondent.net @Korrespondent 5 минути и 5 минутиРъководи Националната банка на Украйна може да известният американски милиардер Джордж Сорос. И кой ще каже,че САЩ никъде не изкачване?

162

Анонимен

преди 9 години

Да, това го знаем вече, даже и Калашников е изкопиран от немските Фаул 1 и Фаул 2. С "л".