11

Анонимен

преди 9 години

Все по дебилни и по-дебилни статии..."Руската икономика е напът да изпадне в рецесия" - ДА АКО е имало икономика! Просто пазара им ще се срине и зорлем ще си направят икономиката работеща. Като това се случи след десетилети краварите вече няма да имат ходове и ще се гръмнат с ядрена бомбичка в крака!2+2 = 4!

10

Алекс

преди 9 години

Как изпъкват безмозъчните тролски коментари като гнойна пъпка на чело. :)Честно казано жалко за ръснаците, но ако банкрутира страната се надявам поне да не дрънкат толкова оръжие, че изправят света на нокти.

9

358

преди 9 години

Ударът срещу Русия е също удар срещу Германия ,ЕС ,България , това не го забравяйте.

8

11

преди 9 години

какво по добро ако русия фалира,малките народи около нея ще се почувстват по спокойни,няма да има пари за фашистките партии в Европа и за преврат в бг.

7

yan

преди 9 години

До ЛорияОди да мийш чинии, ***!Съжалявам, но известни ли са Ви понятия като геополитика, национални интереси, помощ за сънародници?

6

Лория

преди 9 години

Руснаците си признават сами ,че ако не бяха направили някои глупости държавата им щеше да има растеж на икономиката по вече от добра.Ето как се излиза от коловоза когато не се прецени ситуацията и действията на политиците в дадена държава.Кой има вина тогава ,обикновенните хора или решенията на политиците.Русия не е малка държава защо трябваше да нахлува в Украйна,достатъчно залежи си има ,територия бол какво е това грабене нее ясно.Украйна е самостоятелня адържава и сама опраделя с кого да се

5

Легенчев

преди 9 години

В никакъв случай България не бива да си пъха носа в работите на по-мощните държави да подържа политика такава каквато водят малките,подредени и спокойни държавици.Там ни е мястото.Русия ,Европа и САЩ ще се оправят или ако не ще се унищожат взаимно това не ни трябва на нас.Всеки да си знае мястото.Да си гледаме нашият интерес,важното е да не спираме да работим и градим държавата си.Това е най важнотоТемпото на градеж да се подържа и всичко ще си е добре.

4

Живена

преди 9 години

Граденето е бавен процес ,а падението много трудно се въстановява ще минат години за да се върнат на това положение.Путин спомена 2 години и се въстановяват ,глупости.Това не е вярно след като са в недобро отношение с много държави освен с азиадските как ще стане.Всяка изолирана страна трудно стига на равнището което е била ако е било повече от добро разбира се.На думи е лесно но дела е много бавен процеса.

3

Анонимен

преди 9 години

Перфектна буря!

2

макето

преди 9 години

съмнявам се че ще продължи токо дотогай уса-то ке стане на една камара дръжавици

1

#$&

преди 9 години

Това излишно поляризира Света. А, дали това е от полза, не мисля. Русия не е Северна Корея или Куба. Тези санкции ще я принудят да се изолира, което ще е малко тежко за о обикновените хора, но ще се оправят ..