17

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯZa Putin ne e verojatno. Toj e atlet. No ti - vuv vsichki sluchai. No ne na miokarda a v mozuka. Kofti... Tochno sled 7 dni. Budi gotov - vinagi gotov! Struva okolo 1000 leva, zavisi kakva agentsija shte ti izberat rodninite.

16

Анонимен

преди 9 години

Америка трябва да върне Флорида на кубинците.

15

До24

преди 9 години

А тези " хартии" как се сменят как рублата днес?????????

14

Анонимен

преди 9 години

До ДаааГледаш го Обамката един такъв смотан, а то....кво се оказа! Само за няколко месеца и успя да разклати икономиката на Русия, а сега ги цака и с кубинците! Тарикат излезе момчето...!+ Путинчето и сие излязоха най-обикновени селски тарикати :)

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ОТНОШЕТИЯТА МЕЖДУ САЩ И КУБА СЕ ОПРАВЯТ ! ПУТИН ЩЕ ПОЛУЧИ ИНФАРКТ НА МИОКАРДА !

12

ОО боже

преди 9 години

До Анонимен Да бре Одисейчо,а сега вместо в заводи,работите като бърсачи на западно европеиски пенсионерски ***, на НПО хранилка и т.н. ,все прислуга

11

дааа

преди 9 години

Преди малко съобщиха,че Русия е спечелила 20 000 000 000 долара само зап седмица,освен това печалбите от търговията остава в Русия,а не навън.Иначе,браво на Обама,време беше.Пък и сестрата на Кастро отдавна не беше с тях,а обратно.

10

дим дири дам

преди 9 години

До истината освобождаваАбе специалист.Ха кажи за какво и е на БЪлгария Голяма армия и танкове?С какво ще ги подържа??Говорите за голяма армия. А ми тя цяла България е колото половин Истамбул бе.Аз съм служил на турската граница и съм участвал в реални обстановки координирани турците и с тяхно участие те имат техника въоражаване и армия с която нашата 30 хиледна армия и допотопна техника само могат да ги забавят с часове.Ние сме малки не ни е нужна армия

9

Дааа

преди 9 години

Гледаш го Обамката един такъв смотан, а то....кво се оказа! Само за няколко месеца и успя да разклати икономиката на Русия, а сега ги цака и с кубинците! Тарикат излезе момчето...!

8

Анонимен

преди 9 години

САЩ се пподготвя пазара за шистовия газ.

7

истината освобождава

преди 9 години

Студената война завърши с капитулация на соц.лагера . Какво стана с България -демилитаризация с армия 30х.разоръжаване -няма танкове ,ракети и самолети ,деиндустриализация ,мародерство . Същото е станало след Първата световна война -армия 32х.армия с полицейски функции конфискация на оръжията (сега ние сами си ги унищожихме) ,мародерство и спекула. Но вече българинът не е същия и едва ли ще възкръсне България.

6

Анонимен

преди 9 години

Дали умря не мога да кажа

5

Анонимен

преди 9 години

Добрата Коледна новина.

4

maketo

преди 9 години

това беше неизбежно Кастро от десетилетие поне отвори границите и всеки можеше да отиде в куба на почивка просто на хората им писна от тъпите забрани на политиците света и хората са доста по различни от преди 20-30 години и тъпите богопомазани трчбва да се съобразяват с това

3

Анонимен

преди 9 години

До 2На Майдан един руски престъпник и мутра беше свален от власт. Нищо общо с Хавана.

2

Анонимен

преди 9 години

Умряла, умряла, колко да е умряла?Най-вероятно колкото един майдан насред Хавана. В това едва ли някой може да се съмнява.

1

Анонимен

преди 9 години

Нека има мир между народите.