5

Аз

преди 9 години

Съдът пиратства :)*** държавата!

4

Анонимен

преди 9 години

Оглупяхме ли? Проблема, който се обсъжда е за софтуер, който е да разпределя делата на случаен принцип. Тоест да има някакъв шанс делото да попадне на някой друг, а не на този който ще го реши в интерес на някого. Защо целта не е справедлива присъда, без значение кой е съдията. Нов по надежден софтуер означава, че на корумпираните съдии ще имат затруднение. Не съм на "ти" с правото, но това не ми пречи да мисля.

3

Анонимен

преди 9 години

За жалост ДЕФЕКТА не е софтуерен!Една от основните причини за тоталната корупция в съдебната система е липсата на прозрачност.Трябва да има реални лостове за прозрачност, проверки и носене на лична отговорност! Сменете подкупните съдии. На Софтуера нищо му няма. Тези които го манипулират са виновни!!!Дали ще e АСУД или LawChoice няма значение, но явно целта не е рефолма, а парите да отидат при правилните хора!За още някои (зло)употреби на системите за случайно разпределение на делата показва колко съвършена е и другата с-*** използвана в съдилищата АСУД

2

Анонимен

преди 9 години

Нов Интернет протокол: SGS / IP .... SGS dump :)

1

изнервен

преди 9 години

От цялата информация най-много ми хареса текстът, че в СГС масово се теглят филми и музика. А бе, нали този съд беше най-натоварен - май по-скоро са го ударили на живот.